Fígl v tom je, ale na ten nepřijdeš, když nevíš nic o originálním termostatu. Já jsem s tím laboroval týden. Když jsem dal čidlo na místo, kde byla kapilára, chladilo mi to úplně jinou teplotu, než v lednici skutečně byla. Nakonec jsem tam měl sklenici s vodou, v ní teploměr a zkoumal jsem umístění čidla podle toho co ukazoval teploměr. Nakonec jsem to vyladil tak, že teplota sedí s tím, co mi ukazuje termostat. A teprve teď je konečně "balíčkový" pivo jak ze sedmého schodu a nic se mi tam nekazí jako dřív.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Měl jsem stejný problém, lednice naskočila buď po zapnutí nebo poté co jsem klepl do regulačního kolečka v lednici. Přímo na termostatu (rozdělat tu krabičku, kde je žárovka a kolečko se stupnicí teploty) jsou dva šroubky - jeden reguluje teplotu (ten byl víc zašroubovaný, až v těle termostatu) a druhý reguluje pružinu na spínání (u strého termostatu je potřeba zjemnit, už nemá takový přítah), pootočil jsem s tím druhým doleva a zatím lednice funguje - možná jsi právě tím rozděláním termostatu pootočil tím šroubkem a proto potom jela...tož tak no