Telefunken T32TX189DLBP v poh. rezimu obcas blika led.

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Telefunken T32TX189DLBP v poh. rezimu obcas blika led.

#1 Příspěvek od robo »

U teto televize kterou jsem nedavno zakoupil jsem si rano co vstavam do prace vsimnul ze blika ledka. Stalo se to uz dvakrat a kazdy den do prace nevstavam. Perioda blikani je odhadem priblizne stejna jako kdyz se zapne televize. Stal jsem u ni hezkou chvili co bude. Blikala, blikala .......... Mozna by blikala do ted. Vzal jsem tedy ovladac a televizi jsem normalne zapnul. Take jsem chvili cekal co bude. Nic zvlastniho vse ok, obraz a zvuk. Tak jsem ji vypnul a sel do prace. Premyslim proc se tak deje. Neni tu moznost, ikdyz nejde obraz, mela tv v umyslu treba aktualizovat fw ? To asi bude kravina. Ethernet vstup nema. Spise to bude varovani, dneska blikam a zitra zhasnu na furt. Starou tv 72 cm jsem ulozil na pudu, jsem si rikal co kdyby. A mam dojem ze termin co kdyby se blizi. Dekuji za info.
xsc

#2 Příspěvek od xsc »

Nestahuje TV někdy po ránu EPG pro všechny programy? Zkuste se podívat do menu, jestli tam není nastavená automatická aktualizace EPG.
kasa

#3 Příspěvek od kasa »

Patrně vstáváte za tmy a nečtete návod k obsluze. Pak se opravdu může zdát, že tam kromě paralelních diod na sekundáru zdroje naimplantovali turečtí inženýři ještě nějaký pekelný stroj.
robo

#4 Příspěvek od robo »

Navod ctu az vsechno selze :D Chvilku me trvalo nez jsem nasel navod, dale pak bryle na cteni, ty co uz nosim na tu drobotinu nestacej. A fakt se asi jedna o hledani aktualizace. Pisou tam neco o 3 hodine. AM/PM tam zminka neni takze asi 3 hodina rano. K tomu asi pricist 2 hodiny, nase cas, pasmo. To mame 5.00 a ja stavam 5.16. Tak by to mohlo byt ono. Zatim jsem si to zaregistroval v tech 5.16 co vstavam do hokny. Funkci jsem vypnul a dam vedet jestli to pomohlo. Diky
Hejnicek

#5 Příspěvek od Hejnicek »

Ani nevim, ze uz se napodobuje i tato znacka.
Ale mozny je vsechno.
robo

#6 Příspěvek od robo »

Ve tme jsem zjistil dalsi potiz. Pouzivam master/slave zasuvku. V hlavni zasuvce mam televizi, a v slave mam STB UPC, android box, dvd. Pri vypnute tv, s vypnutim tv se vypnou i jmenovane spotrebice, me v cca v 8 sekundovych intervalech blikne cervena led poh. rezimu android boxu. Na zlomek sekundy. Kdyz odpojim HDMI kabel od boxu tak je klid, kdyz necham kabel zapojen a odpojim sit. adapter android boxu je to taky v klidu. Pohromade zapojeny to dela problem. Adapter jsem zkusil v zasuvce otocit a zmena zadna. Adapter je znacky Sunny, pro info. Pro klid jsem vytahnul se site adapter. By me zajimalo proc se tak deje a zdali to muze byt pro box nebezpecne. Nevim jake hodnoty je ona napetova spicka, jednou by mohla prekrocit unosnou mez a asi by to android box nemusel rozchodit. Dekuji

Edit: jeste doplnim ze ona master/slave prodluzka ma na nastaveni hysterze sepnuti podle spotreby nastavovaci prvek. A krome toho android boxu se nic jineho samo nezapina.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“