Otočný mini potenciometr
Moderátor: Moderátoři
Jinak děkuji za nabídku /linku z Ebay /kde sice jsem dokonce registrovaný ale jejich služby jsou pro naše podmínky či lokalitu nevyhovující to zaplatím 10x více min, za poštovné než má trimr hodnotu,to snad nemyslíš vážně,já bych šel spíše do potáku sehnatelného někde u nás v eshopu apod. tohle jsem měl na mysli.
http://qishop.ame.cz/Potenciometr-stere ... 10699.aspx
Jinak těch hodnot tohoto druhu potáku asi moc nebude zatím jsem našel jen 10K a 50K tak si myslím že to bude možná i jedno kterou hodnotu tam z těch dvou použiju
Je mozne ze nastrikanim wd40 vytvoris z prachu na draze nejakou trochu vodivou majdu a bude to chrcet min, ale o spolehlivosti takoveho reseni si muzes udelat obrazek sam. Tezko soudit co takova chemicka smes udela po delsi dobe s materialy pouzitymi v potenciometru. Bude to zjevne u kazdeho typu jine.
Ano vypájím ho snad neposeru a nepožkodím pl. spoj titěrný protože to má tenoučké vlásečnice ale to musím stejně podstoupit ,zda tam dole bude uvedená hodnota je otázkou uvidím.
Hm docela makačka s trafopájkou a odsávačkou ale mám to venku je to 10K a mají to skutečně zajímavě označené jakoby v takovém mini okénku je to celkem 7 spojů dva z toho co drží poták na desce
- weed_smoker