Podivnosti při instalaci HP scaneru
Moderátor: Moderátoři
Podivnosti při instalaci HP scaneru
Zkusil jsem vše odinstalovat a kompletní novou instalaci. Bohužel po chvíli mě instalace vyplivne tyhle hlášky a netuším, co s tím. Zkoušel jsem instalaci v XP kompatibility, jako správce a jejich kombinace a je to stále stejný. Na netu jsem něco kolem toho našel, problémy s přístupovým oprávněním, ale co s tím dělat jsem nějak nepochopil. Ty klíče v Registry opravdu nejsou.
Poradíte co s tím? Doufám, že to neskončí na reinstalaci W7 protože je nějakej bordel v registry....
Díky
- Přílohy
-
scr4.jpg- (59.96 KiB) Staženo 79 x
-
scr3.jpg- (62.3 KiB) Staženo 68 x
-
scr2.jpg- (59.06 KiB) Staženo 81 x
-
scr1.jpg- (62.2 KiB) Staženo 89 x
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ale nakonec se to podařilo nainstalovat i když se s UAC nic neřešilo.
Po zkoušení mnoha kombinací nastavení při instalaci jsem zjistil, že kompatibilita s XP musí být vypnuta, (opak mi doporučil místní ajťák) instalaci spustit jako správce ale hlavně musí se před instalací odstranit oba drivery pro scaner. Jeden si tam instaluje "Centrum řešení HP" a druhý, asi obecný Mrkvosoftí se ukáže až po odinstalaci celýho "Centrum řešení včetně driveru HP". No a až do vyzvání nesmí být scaner připojený, jinak se tam zase nacpe ten Mrkvosoft.
Jakmile tam jeden z nich zůstane, vždy to skočí do stavu dle přílohy. HP byl ve správci v Zařízení pro zpracováná obrázků a druhý z nějakýho nepochopitelnýho důvodu schovanej v Řadičích zvuku, videa a her.
A kutilmile - nelituju tě
Ale tem Mrkvosoftí zgrab instalaci HP driveru neblokuje, nainstauje se, ale skácí se instalace HP centra. Samotnej HP ovladač scaneru třeba v "Malování" funguje.
Ale stejně je na tom něco divnýho, nereagují jako na XP tlačítka na Scan A4, kinofilmu a kopírování, pouze z plochy ze spuštěnýho HP centra. A taky mě celkem mrzí, že se mi neprovázal s Adobe Akrobatem a nejde scan do PDF. Divný ale je, že v testovacím programu Scaner Doctor od HP test scanu do PDF chodí. Ještě zkusím reinstalaci Acrobata, třeba jde o pořadí instalace.
A kutilmile - nelituju tě
Díky
- serviceman