Opět neskonalé díky za pomoc!
Destičku (kolem termistoru) jsem očistil (technický benzín nemám, tak lihem, snad to nevadí). Moc jsem si od toho nesliboval, protože destička se zdála úplně čistá, hodně odlišně od té tady:
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ight=krups.
Celá destička je pod takovým gumovým krytem, který má zřejmě i bránit nechtěnému zkratu přívodů na kostru a je přidržován společnou pacičkou s těma tepelnýma pojistkama výše. Nikde žádný opatlaný silikon,destička je přilepená jakousi nažloutlou tvrdší hmotou.
Po očistění byl mezi kontaktama nekonečný odpor! Kouknul jsem na to lupou a zjistil jsem, že na jednom přívodu k termistoru (plošný spoj na keramické destičce) je vlasová trhlinka. Tož jsem ji přepájel a najednou bylo mezi kontakty cca 80 kilo! Což by celkem odpovídalo tvý charakteristice, která je, mimochodem, na druhý stránce toho odkazu tady výše. Všechno jsem to smontoval a zatím to vypadá, že zase chvilu budem kafovat.
Ještě zbývá záhada, kde se vzalo těch 9k8, co jsem naměřil před čištěním. Ač bych přísahal, že jsem měřil s odpojenými přívody k termistoru, měřil jsem to několikrát, přímo na smd součástce i na konektorech a koneckonců se to tak měří pohodlněji, čistě "náhodou" i teďko se stejná hodnota naměří při připojených vývodech
Tak ještějednou díky!