"Pán" elektrikář
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- Artaban001
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Přitom to ale bylo zbytečné, do 10 sec. je hrot na teplotě. Ale Leoš byl prostě zvyklý čuchat
Dneska kdesi vyrábí rozvaděče, tak bůhví jak si tam dokáže ublížit
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Michal22 píše:Ale spáleniny pod nosem, ty jsem viděl na vlastní oči- kolega taky čuch zjišťoval, jestli má už nahřátý hrot
Dvě spáleniny pod nosem jsem měl taky, když jsem ještě jako dítě školou povinné chtěl skusit, jestli se zahřívají i kolíčky horké zástrčky elektrického topení. Pak jsem musel každou chvíli kdekomu vysvětlovat, jak jsem k tak neobvyklé ozdobě přišel.
Později jsem si spálil hrotem trafopájky tvář, když jsem ji po použití odložil - hrotem nahoru - a sehnul se blíže k obvodu.
Reflexivně jsem mrknul, čímž jsem si spálil ještě hranu víčka v tom místě, a pak jsem si ji šel před zrcadlo vyndat.
Pálilo to méně než bych čekal.
A zahojilo se to rychle a úplně čistě.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Já si celkem spálil prst, když sem chtěl kouřák vyzkoušet akučkem a kusem drátu smotaným do cívky... Byl to blbý nápad uznávám, ale rozhoukal jsme ho i když na to magnetismus nestačil