Tranzistory, nejdou najít datašíty
Moderátor: Moderátoři
Tranzistory, nejdou najít datašíty
2.ř: 2395, 3.ř: symbol Motoroly a 114.
Našel jsem CDD2395 v TO220 jenže je NPN. Dále předpony 2SC2395 je taky NPN a jiný pouzdro. Co jinýho hledat?
Na ty samý desce je další lahůdka DIL28, na něm napsáno 1.ř: Siemens, 2.ř: SM889, 3.ř: BUSDEC, 4.ř: -H8005-, 5.ř: c SIEMENS´95
Na tom si strejda ani neškrtne.
Obojí to je v Simatic S5 Digital Output 8x24V DC 0,5A. Ty výstupní trandy by se daly v nejhorším vybrat podle hodnot výstupu.
Možná by mi i pomohlo jaký napájení je na sběrnici Simaticu. U mě hranovej (plošákovej) konektor 2x 15 pinu.
Díky předem za případnou pomoc.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
The SM889BUSDEC-H8005 is designed for use with a parallel antenna. This set up requires Qantenna times less current compared to traditional serial antennas, for building up the same magnetic field strength. Draw back is that the voltage swing (Vpp) is limited by the applied supply voltage.
opravdu se špatně hledá
Bude to pětka: http://www.aliexpress.com/store/product ... 82815.htmlZdenekHQ píše:Možná ta pětka na konci není pětka, ale zbytek ze šestky...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Tranzistor darlington xxx2396 v TO220 NPN existuje.
Nějaký Simaticy jsem opravoval a vážně je to zážitek. Často se na to nedá jít ani technickou logikou, prostě všechno je jinak. Proto darlington na výstupu může být klidně i NPN, i když to žádnou technickou logiku nemá...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:To byla poznámka k "Tranzistor PNP podle BM529 nejspíš darlington, pouzdro TO220"
Tranzistor darlington xxx2396 v TO220 NPN existuje.
Nějaký Simaticy jsem opravoval a vážně je to zážitek. Často se na to nedá jít ani technickou logikou, prostě všechno je jinak. Proto darlington na výstupu může být klidně i NPN, i když to žádnou technickou logiku nemá...
Je to PNP darlington.
Zapojení desky opravdu bizardní. Například ledka na kontrolním panelu pro kontrolu stavu sepnutí je sériově v bázi toho výstupního darlingtona. Chvíli jsem se divil, proč když mám na výstupech portovýho švábu H tak proč stažení do L neudělá něco s výstupem. Nemůže, ona ta deska má 3 země! Jedna pro šváb, druhá pro tranzistor na výstupu švába a třetí pro darlingtony. Pokud tu desku nezapojíš do bus konektoru a nepřipojíš výstupní konektor do silovky, tak ta deska nemůže makat. Ochranný diodový obvod mezi C a E darlingtona je zapojenej tak, že jsem to ještě nikdy neviděl. Je částečně společný pro 4 výstupy, další 4 ho mají zase společný.
to soemtron: Jseš dobrej hledač. Sice se dá jak vidno koupit ale lepší by bylo kdybych věděl co dělá.
- Přílohy
-
DSC01662.jpg- (87.66 KiB) Staženo 159 x