Předvánoční utrpení 2015 (oddělené vlákno)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od ZdenekHQ »

p32 píše:..a o bramborovém salátu za dalších 14 dní. Ještě je něco jiného? :lol:

Bramborovej salát jsem si udělal včera. Potřebuju dojíst dobrý, ale relativně málo trvanlivý brambory z jižní Moravy. Syrový se už blbě loupou.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Michal22

#32 Příspěvek od Michal22 »

Zdeňku, ty loupeš syrový erteple? Nebo spíš máš na mysli króžlání? Letos bylo sucho, tak jsou erteple trocha gumový. Ale když je uvařím ve šupce (což je na salát lepší), tak jdou loupat docela dobře. Pravda, na nasrání je i to, že kvůli suchu jsou drobnější.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
EKKAR

#33 Příspěvek od EKKAR »

Já si taky říkám, KDO vaří erteple na salát nahatý, když nejlepší je vařit je na loupačku a po sloupnutí ještě nechat vychladit, aby se do salátu krájely úplně vystydlý ....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ty malý, dobrý, žlutý, ale gumový brambory se už opravdu musí za syrova loupat (i když to není ořech a to slovo má snad v každý vesnici jinej význam), o nějakým škrábání či króžlání už téměř nemůže být řeč.

Proto je vařím ve slupce ve vodě s troškou soli a octu, aby se nerozvařily, a pak z toho dělám bramborovej salát.

Tu zeleninu do salátu si uvařím taky (včetně přidání komerčních směsí, ale lze i syrová mrkev atd.), už jen proto, že ji můžu správně dochutit a nemusím to dohánět až po zamíchání. Na druhou stranu tam přidávám třeba strouhaný jabko z vlastní zahrádky a tím krátkým převařením si zajistím, že si tam nenasypu nějakou veteš.

Už si rozumíme ? :D
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
kewin
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od kewin »

to ja vánoce si už letos udělal vyměnil jsem v bytě okna a ještě jsem si sehnal novy auto take ne dokonaly ale za přijatelny peniz stary nebožtik silver line byl na konci sve ery a nejlepši posledni leta mně dal..... ( ko total brzdy řizeni předni sklo manžety čepy tlumiče a to mně na začatku roku udělal srandu že se rozsypala vodni pumpa na to konto jsem do toho strkl 4 tis abych mněl do listopadu v čem jezdit... :wink: jinak vánoce strávim zalezli v postely z přitelkini u zapaleneho krbu a vyplima mobilama televizy a internet... 8-)
Přílohy
Den prohlidky.jpg
(102.73 KiB) Staženo 31 x
TAKJAN

#36 Příspěvek od TAKJAN »

Filcka kombi je nejlepší pracant. Syn v něm vozí všechno, na podlaze 20 cm humusu, bordel, občas bez vody, olej tam leje vypuštěný z bava a jezdí to, a jezdí a maká furt.
kewin
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od kewin »

ano mněl jsem škodu favorit silver line taky nezničitelny nezmar .... ale felinku takove utrpeni nečeka.... vozim pouze PC a elektroniku možna za ni potahnu vozik... ale toto je vonavka nezhuntovana docela zazrak... mam k ni i servisni knižku :)a poctivich 148 tis km :) 8-) a jede skvěle...
samponek

#38 Příspěvek od samponek »

Auta by mohly jezdit na dřevoplyn, traktor taky https://www.youtube.com/watch?v=kw7rJMNqk4o
Sendyx

#39 Příspěvek od Sendyx »

Nebo na bioplyn z recyklovaných šamponků...
Curvetraceristé všech zemí spojte se!
fredis

#40 Příspěvek od fredis »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“