IDE HDD sa nedá sformátovat
Moderátor: Moderátoři
- serviceman
- Přílohy
-
2015-11-24_12-25-43.png- (8.93 KiB) Staženo 57 x
PS: Skušal som to cez disketu WinME kde sa normálne daju robit iné čary, ale v tomto prípade mi neponuka nič, ani odstránit, ani vytvorit, skrátka tých 20GB akoby nebolo a tak isto sa tvári aj inštalačne CD s WIN XP a tak isto sa tvári aj live DVD s WIN XP
- serviceman
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
PS: Mimochodom nič som nestratil ani na jednom z tých Maxtorov nič nebolo takže som nezachranoval dáta alebo niečo iné len čisto HDD.
Jinak muzu potvrdit co pise EKKAR atd, ze maxtor je opravdu zabava. Jeste horsi je snad ale samsung - kdysi davno 30GB IDE, 2x reklamace, treti smrt asi mesic po zaruce. Potom SATA 1TB a 2TB - 1TB odesel tim, ze lezel namontovanej v bedne asi rok vypnute, BIOS na nem zustal asi minutu viset, a nikdy nezdetekoval. Ve stejne bedne byl i ten 2TB, fungoval asi 2 mesice, a pak jsem si vsiml vykyvu rychlosti cteni (u zapisu jsem si niceho nevsiml) - obcas cetl treba 20kb/s, a nakonec sel taky do kremikovyho nebe, nebot prestavaly jit cist soubory...
Maximalni spokojenost se seagate - v podstate jsem vernym zakaznikem, uz od doby medalist 3.2GB - nikdy nechcipl. Ted pouzivam 2x cheetah 15k.7 450GB (RAID0) a nema chybu , zapisuje to v klidu 350-400MB/s