emise
Moderátor: Moderátoři
Samozrejme lidi co si to koupili/zaregistrovali predtim se zakaz netyka, ale uz sem proste dalsi importovat nejde
Musim rict (k memu poteseni) ze tu vetsina lidi jezdi na benzin, casto s nemalym objemem - nesledoval jsem zadne statistiky, vypozorovano
EDIT: Jo, takze u 1.6 priskrti vzduch, teaoreticky by mela ECU dopocitat mensi mnozstvi nafty... coz ubere vykon... Musi prece zachovat stechioemtrickej pomer vzduch/nafta
ohledne SW upravy me napada, ze auto bude fungovat v rezimu "mereni emisi" porad, tzn taky vykon dolu...
ted si ale nejsem jistej jak je to u nafty, jestli nesnizi emise tim, ze dodaji do motoru bohatsi smes - tzn spotreba nahoru..
btw nevis prosimte jestli jde nejak efektivne vycistit/zrepasovat EGR? teda nejsem si jistej ze to je tim, ale nekde jsem na takovy info narazil - VAG hlasi sporadickou chybu System too lean, obcas system too rich a vzdycky na obou radach zaroven - vymenim i lambdy, palivovej filtr uz vymenen, ale jinak jsem problem nenasel... kdo vi, uz to ma 14 let a skoro 270kkm za sebou