Jakou pračku se sušičkou.
Moderátor: Moderátoři
Jakou pračku se sušičkou.
Jaké máte zkušenosti pokud je tedy nějaké máte nebo z doslechu? Mohou být dobré i špatné zkušenosti i od známých. Co jsem se díval, tak to není zase tak jednoduché a kupovat Miele kvůli značce asi nikdo nebude.
Tak jestli něco máte, zkuste sem přispět. Jde jen o takový průzkum trhu. Díky
a zatim neni problem, ale mam ji teprve kratce. Nefouka z ni teply vzduch jako z te stare co jsem mel predtim.
Nejake testy susicek byly v Dtestu, da se to stahnout na ulozto. Nemam o tamnim zpusobu testovani valne mineni, ale zase lepsi nez nic.
Dcerka má kondenzační sušičku a je zatím spokojená. Kdo by taky nebyl po půl roce práce, uvidíme za další 2-3 roky.
- serviceman
Projizdel jsem i babske fora a nenasel jsem moc lidi co si tu kombinaci chvalili.
- serviceman
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
termit256 píše:Mi se tuhle kombinaci prodejce snazil vymluvit, pry to poradne ani nesusi ani nepere a je dost reklamaci.
Pokud jsou rady prodavače dostatečně pesimistické, tak bych jim věřil. Podobně mi prodavač rozmluvil koupi bezsáčkového vysavače, který se prý blbě čistí.
termit256 píše:Nejake testy susicek byly v Dtestu, da se to stahnout na ulozto. Nemam o tamnim zpusobu testovani valne mineni, ale zase lepsi nez nic.
Ty testy nejsou zlé. Bohužel, dlouhodobá životnost praček se tam netestuje, takže se neví, co se s pračkou stane za dva roky. Většinou to tam vyhraje Samsung a LG. Ty pračky asi teda perou dobře a jsou celkově parádní, ale kdoví, co se s nimi stane za dva roky. Klidně se může podělat napájecí zdroj, který pustí do řídicí desky vyšší napětí a tak se zničí mj. hlavní mikrokontrolér.
(Tohle jsem zatím viděl v jednom mrtvém set top boxu.)
Co se mi na Dtestu nelíbí je dost záhadný výběr testovaných výrobků, kdy od jednoho výrobce třeba vyberou schválně levnej model...