Tak nam zase neco shora naridili...
Moderátor: Moderátoři
Tak nam zase neco shora naridili...
http://byznys.ihned.cz/c1-64938250-cesi ... position-2
Lidi by měli víc času pro práci na poli, slepice a králíky a vrátili se zpět k přírodě.
Osobně mě to nevadí protože stejně používám jako monitor k satelitu 55cm CRT. Jednu mám ještě v záloze. Jak říká jeden známý: "když na to čučím večer 2 hodiny z postele na jedenapůl metru přes brejle s 20 dioptriema tak žádný vymoženosti nepotřebuju - jestli je to černobílý nebo barva poznám a s nějakým HD mě můžou..."
Novější TV sice jsou s DVB-T2, ale neumí hevc. Takže těch dnes prodávaných, které novou normu zvládnou, je naprosté minimum, v podstatě jsou to jen 4k TV a z HD jen ty vyšší série tohoto roku.Achab píše:Novější televize už s DVB-T2 jsou a většina starších s novodobou kvalitou se roku 2020 asi stejně nedožije...
"Děje se to proto, že v posledních letech jsme svědky naprosto bezprecedentního jevu: dramatického nárůstu přenášených dat v mobilních sítích. Důvodem je především to, že většina z nás přechází na chytré telefony," vysvětlil ve středu na semináři ve sněmovně Tomáš Šťastný z ministerstva průmyslu.
Tak nevim, jestli jsem vyjimka, ale mobilni data mam v chytrym telefonu vypnuta a zapinam je jen kdyz potrebuju nutne na email mimo dosah WiFi. Stejne mam hodne malej mobil a uz na tom blbe ctu.
To se kvuli operatorum musi vsichni zfamfrnet? Ale asi to nahrava do karet obema stranam, vyrobcum TV i mobilnim operatorum (ty budou hustit do hlavy treba vyhodne sledovani kanalu Online kdekoli atd.) Ale potrebuje to vubec nekdo?
- Artaban001