Světla řízená radarem
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
Právě proto to mý světlo se rozsvítilo vždy, když se pustila voda, prošel někdo na chotbě a pod. Jedině, že by se ten pahýlek nějak zaaplikoval do vlnovodu podobně, jako u těch dveřních, který reagovaly jen na vše pod snímačem v určitém úhlu..
Po montáži obrovský překvápko. Radar reaguje už na otevření domovních dveří 6 m daleko do boku, takže nemusím rozsvěcet ručně. Ale ten dosah dopředu, najednou je skoro 200 metrů!!!
Jo a synovcův Jorkšír lítající po zahradě to nesepne i když jsem nastavil maximální citlivost. Takže výsledek několikanásobně lepší, než jsem čekal.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Zkusil jsem snížit citlivost, pokud to nereaguje na déšť, tak to moc nereaguje ani na lidi, dosah 2 metry. Plastová stříška kryjící zezhora do vzdálenosti 25 cm nepomáhá, není to reakce na kapky dopadající na sklo světla ale prolétající kapky. Tohle snad PIRy nedělaly. Vyhozenejch 600,-
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Všiml jsem si jedné zajímavé věci - když jdu po schodech dolů, tak v patře pod námi se rozsvítí, ale jakmile stoupnu na předposlední schod, světlo skoro vždycky zhasne. Poprvé jsem si málem natloukl, teď už s tím počítám.