Zháňam autobateriu 45Ah

Přístroje, součástky, náhradní díly. Náhrady součástek, kompatibilita apod.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rctamiya

#16 Příspěvek od rctamiya »

Jinou metodou.
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

rctamiya píše:Dnesni auta stoji za h.... Hlavne to jejich bodove svarovani kastle u novych pitomych oktavek.
fredis píše:U těch předtím to svařovali jak?
rctamiya píše:Jinou metodou.
Ale howning, bodovačkama se auta svařujou už hezkejch pár desítek let, výhodou je, že se svařovaný komponenty nestahujou jako u vaření obloukem nebo plamenem. Nevím jakou jinou metodu má náš rádiem řízenej kolega na mysli, ale odporovým svarem se v automobilkách vaří skoro všecko - plechy na kastlích určitě...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Pikofarad

#18 Příspěvek od Pikofarad »

rctamiya píše:Jinou metodou.

Metodou ruční práce.Maník sázel body podle toho jak se vyspal.Ručními bodovacími kleštěmi.Dnes to svařuje robot s mm přesností.
Sandal

#19 Příspěvek od Sandal »

O špatnejch svarech nevim.Ale třeba zrovna tátovi na Octavii svítí airback a kvůli tomu bude muset měnit celou sedačku!

Taky se dost kazej kabely ke vstřikům.Má 1,9 TDi pumpe duse.

Se slabším startérem nabo baterií auto nenastartuje nebo jen s obtížemi.Přitom se zdá,že starter točí motorem dostatečně.Řídící jednotka si to ale nemyslí a motor nechce chytit.

Přijde mi že auto se na silnici chová jako kdyby mělo vzadu tuhou nápravu.Jestli to někdo znáte jak se to chová.Jezdil jsem se Suzuki Jimny,UAZ 469,Chevrolet Caprice s tuhou nápravou a toto je to samý.

Tak co si mám o tom autě myslet?
cabernet

#20 Příspěvek od cabernet »

Dominic píše:Viem že to sem moc nepatrí ale nemá niekto 45ah baterku nemusí štartovať v mrazoch ale nech neni mrtva, je to do ocovej škody 105 ktorá má rok do konca technickej a na dalšiu už nejde.Takže škoda kupovať novú a ja mám len baterky ktoré sa tam nevôjdu, do toho kastlíka len tak tak vôjde 45ah najlepšie s okolia Martina cenu si povedzte,dakujem.

Aky max rozmer baterie tam vojde? Jednu bateriu mam, zajtra rano cestujem cez Martin.
pocitujlasku

#21 Příspěvek od pocitujlasku »

cabernet: ak ma pamat neklame, tak S105 mali baterku za sedackou, v takom kastliku, kde rozmer bol presne na 45Ah, prip. 55Ah - klasicka kocka. Nic vacsie tam nevojde.
No vidis, a tak si sa bal
BOBOBO

#22 Příspěvek od BOBOBO »

Už to víš přesně . :lol:
doktor365

#23 Příspěvek od doktor365 »

Něco jsem našel na rapida,to by mohlo být stejné
Maximální rozměry aku který se vejde za zadní sedačky jsou 210 x 175 x 214mm (D x S x V)

http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... 87&start=0
Dominic

#24 Příspěvek od Dominic »

Bterka takejto velkosti tam len tak tak vôjde Výška 17,5cm
Dĺžka 20cm
šírka 17,5cm
Odpovědět

Zpět na „Sháňka po přístrojích, součástkách nebo náhradních dílech“