Zháňam autobateriu 45Ah
Moderátor: Moderátoři
rctamiya píše:Dnesni auta stoji za h.... Hlavne to jejich bodove svarovani kastle u novych pitomych oktavek.
fredis píše:U těch předtím to svařovali jak?
Ale howning, bodovačkama se auta svařujou už hezkejch pár desítek let, výhodou je, že se svařovaný komponenty nestahujou jako u vaření obloukem nebo plamenem. Nevím jakou jinou metodu má náš rádiem řízenej kolega na mysli, ale odporovým svarem se v automobilkách vaří skoro všecko - plechy na kastlích určitě...rctamiya píše:Jinou metodou.
A kutilmile - nelituju tě
Taky se dost kazej kabely ke vstřikům.Má 1,9 TDi pumpe duse.
Se slabším startérem nabo baterií auto nenastartuje nebo jen s obtížemi.Přitom se zdá,že starter točí motorem dostatečně.Řídící jednotka si to ale nemyslí a motor nechce chytit.
Přijde mi že auto se na silnici chová jako kdyby mělo vzadu tuhou nápravu.Jestli to někdo znáte jak se to chová.Jezdil jsem se Suzuki Jimny,UAZ 469,Chevrolet Caprice s tuhou nápravou a toto je to samý.
Tak co si mám o tom autě myslet?
Dominic píše:Viem že to sem moc nepatrí ale nemá niekto 45ah baterku nemusí štartovať v mrazoch ale nech neni mrtva, je to do ocovej škody 105 ktorá má rok do konca technickej a na dalšiu už nejde.Takže škoda kupovať novú a ja mám len baterky ktoré sa tam nevôjdu, do toho kastlíka len tak tak vôjde 45ah najlepšie s okolia Martina cenu si povedzte,dakujem.
Aky max rozmer baterie tam vojde? Jednu bateriu mam, zajtra rano cestujem cez Martin.
- pocitujlasku
Maximální rozměry aku který se vejde za zadní sedačky jsou 210 x 175 x 214mm (D x S x V)
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... 87&start=0