Kolabování Skype
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Kolabování Skype
Mám WIN8.1 a začalo mi kolabovat Skype po přihlášení už jsem provedl i 1 bod obnovy systému jeden den mi to fungovalo ale další den to udělalo zas skype mám verzi 7.17 co s tím? díky
- Přílohy
-
skype.jpg- (24.44 KiB) Staženo 98 x
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
forbidden píše:Odinstalovat, vyčistit registry i uživatelskej profil od všech zbytků a reinstall.
Tak že odinstalovat skype: čím nástrojem co je přítomný v systému WIN8.1 nebo něčím univerzálním?
vyčistit registry i uživatelský profil: čím?
a znovu nainstalovat skype jakou verzi ?
udělat to takto ? díky
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Tady to máš popsaný detailněji. Vyčisti ale i větev HKCU registru, pokud tam něco zbyde.
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
forbidden píše:Odinstalovat čímkoliv. Ty další věci se musejí udělat hezky ručně, takže regedit a nejlíp Total Commander, ale jde to samozřejmě i klasicky přes toho jejich průzkumníka, nebo jak tomu říkají.
Tady to máš popsaný detailněji. Vyčisti ale i větev HKCU registru, pokud tam něco zbyde.
To na mě jdeš moc technicky a na víc je tam postup pro W7 nerad bych něco zprznil já bych to potřeboval krok za krokem předem za pomoc dík
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
hrivan píše:Stáhni si z webu Microsoft update win10 a máš pokoj,než nějaký 8,1 do konce roku jdou zadarmo,pak se budou kupovat.
To fakt že od nového roku je to za peníze? a jak je to s podporou například starších TV karet a nebo vůbec starších zařízení a podobně.Marně si lámu hlavu co microsoft má za lubem