v čase nabíjania autobatérie mal mobil pripojený v USB zástrčke a zvýšený odber nabíjania mobilu neutiahol nabíjačku pre autobatériu
TESLA MODEL S
Moderátor: Moderátoři
TESLA MODEL S
v čase nabíjania autobatérie mal mobil pripojený v USB zástrčke a zvýšený odber nabíjania mobilu neutiahol nabíjačku pre autobatériu
- radioelectrum
A to o tom dobíjeném mobilu je informace odkud ?
Něco mi na tom požáru nesedí.
Celé to na mne dělá dojem jako dobře propracovaný hoax, a nebyl by to první hoax proti elektromobilům co leží v žaludku ropným kartelům...
https://www.youtube.com/watch?v=QjkW3KUz5uo
Ale čísla to má pekné (teda ked nepozerám cenu).
Hlavne ten "krúťak" - drsná vec a z 0-i.
https://natesle.sk/blog/o-aute
PeteBurns - nechci vedieť koľko bude stáť 600kg lítia.
A k s.panelom?....-vieš si zrátať nabíjanie 85 kWh batérie?
Jeden m2 s.panela dá (možno) 120-150W a to musí priamo "páliť" slnko.Len jeden obláčik a budeš mať 12W cez noc 0W.
Ja e-bike doma mám aj s.panel cca 0.5 m2. Tak viem o čom píšem.
Ešte k tomu autu...-za 85kWh zaplatím cca 14euro.-k tomu prirátaš stratu pri nabíjaní - tak sa dostaneme možno k 20-tim eurám.
Za to máš 20 l nafty alebo cca 16 l benzínu.
Ako som písal - niesom neprajník sám niečo "alternatívne" používam - ale viem aj dosť dobre rátať.
Tá Tesla má dojazd cca 400km toľko (pri tej cene) dám aj na tej nafte.
Lopez, samozrejme, ze nie je ziadny problem si to vypocitat, ja mam panely tiez, cca. 10m2 a vykon 1kW, takze viem, kolko elektriny su schopne dodat, no na streche kazdeho domu mozu byt a neskor aj budu 10-ky kW, tie uz nieco dobiju
Este co sa tyka tej ceny - ocividne zijes v sladkej predstave, ze nafta a benzin budu aj v buducnosti stat euro za liter
Přiznám se, že výraz "do tla" jsem ještě neslyšel - je to něco, jako u nás v češtině, jako "do mrtě"? - páč googl translátor to přeložil: "Jeho čtyřkolový miláček shořel do tla!" - takže vlastně nepřeložil