Po privedeni napatia na vstupne rele, by vystupne rele zoplo kontakt na 30 sekund. Bez ohladu na to, aky dlhy cas by bolo napatie na vstupe. Cely obvod by mal byt bez potreby zdroja. Okrem privazdaneho napatia na vstupne rele.
Zmyslom tohto obvodu ma byt oprava cudnej funkcnosti GSM pageru od Flajzaru, Minipag2. Ten pager funguje tak, ze ked nastane na vstupe zmena stavu, vyhlasi poplach, teda vola na zadane cislo, no ked sa stav na vstupe znovu zmeni, tak sa poplach zrusi, dokonca sa pager deaktivuje.
Cely alarm mam namontovany v aute. Na stropne svetlo je pripojene rele. Stropne svetlo vsak po zasunuti kluca do zapalovania zhasne, teda zrusi sa aj alarm. Ak by vsak stropne svetlo zoplo rele a to by udrzalo zmenu na vstupe pageru 30 sekund, bez ohladu na to ze by svetlo svietilo kratsie, vsetko by bolo ok, kedze do toho casu uz moj telefon 20 sekund zvoni a viem, ze je auto otvorene.
Ak by sa nasiel niekto kto by mi vedel tento obvod zostrojit, bol by som mu velmi vdacny a vdaku by som aj nalezite prejavil.
Peter
moj mail je peter.pe@gmail.com