Firmware do Asus CRW-5232AS
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
512K_3.ZIP- (182.48 KiB) Staženo 71 x
Jeejda: S tym AOpen firmware to nejde vobec, asi to ma aj iny procesor.
lesana87: Ukaze sa to ako TEAC CD-W552D, ale len blika LEDkou po zapnuti a stlaceni EJECT. Teda funguje to podobne ako s firmwarom LG GCE-8525B, akurat trochu lepsie. Ked osadim uplne krajny neoznaceny jumper, funguje to s mtkflashom.
Na Asus to preflashovat nejde, ta utilita si kontroluje typ mechaniky. Skusim to prepisat na spravne oznacenie.
Podarilo sa mi v tom firmware "TEAC CD-W552D" prepisat nazov na "ASUS CRW-5232AS" (musia tam byt 4 medzery), prepisal som aj big-endian tvar, co sa nachadza vedla ("SASU RC-W2523SA"). Potom sa mi to podarilo preflashovat programom od Asusu na verziu 1.03
Mechanika sa vsak stale nehybe. Zistil som, ze na BD7902FS chyba pin 10... Skusim pozriet vo vrakoch, ci ho niekde nenajdem.
BD7902FS som nasiel hned v prvom vraku DVD-ROM. Povodny je zospodu prasknuty. Po vymene som zistil skrat medzi pinmi 22 a 23. Skrat sa nachadza v procesore MT1588AE
Takze to bolo pravdepodobne odpalene zdrojom cez 12V vetvu...super spek
[edit]
Ten MT1588AE som v ziadnom vraku nenasiel. Nemate ho niekto? Napriklad lesana87?
rnbw píše:[edit]
Ten MT1588AE som v ziadnom vraku nenasiel. Nemate ho niekto? Napriklad lesana87?
Jo, na té očesané desce zůstal.
- Přílohy
-
CRW5232.jpg- (75.16 KiB) Staženo 90 x