HP LaserJet 5L
Moderátor: Moderátoři
HP LaserJet 5L
dostala se mi na stůl tahle 20tiletá laserová babička, že sežrala papír a nějak kucká.
Rozdělal jsem ji, uvnitř jak v komíně, v prostoru za fotoválcem cucky papíru. Vyčistil jsem ji, ale ten tisk i kdy je podstatně lepší jak původní, je k ničemu - na fotoválec se celkově nanáší nedostatečný množství toneru a dělá silný horizontální i vertikální pruhy, ale jen tam, kde se toner má nanýst - teda ne, že by bílá nebyla kapku líznutá, hlavně na začátku stránky, ale oproti původnímu stavu nebe a dudy.
Takže:
1) Dá se ten fotoválec nějak vyčistit?
2) Tiskárna bere několik listů naráz, mám za to, že je na vině gumovej válec vzadu - dá se ten někde sehnat?
Nevylučuje se, že se majitelka nesnažila fotoválec papíru zbavit, ale mechanicky poškozenej není.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Ak ani so zarucene dobrym tonerom nie je tlac dobra, moze byt spinava optika lasera - rozobrat a opatrne vycistit. Nepouzivat ziadnu chemiu, len dychnut.
Ak berie viac papiera naraz, tak to je klasicka zavada - separator. Predava sa na to opravna sada.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Akorát koukám, to se dá sehnat na tiskárničku z roku 1995 ještě sada na opravu?
P. S.: Jo, je to takovej excentr, ale je to popraskaný, ani očistec nepomohl.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- radioelectrum
- monterjirka
Horší tisk, pruhy,... může dělat i horší "nabíjení papíru", špinavá, zoxidovaná "vn elektroda"