Měl jsem jinou činnost , tak píšu až nyní. Problém vyřešen. Opravdu byl KO firmware. Po nahrání origo software již vše funguje jak má. Moc děkuji za radu zde na fóru
pochybuji, že se dá stáhnout, hledal jsem hodně, ale obecně k těmto repro toho moc není. V česku jeden eshop, jinak všechno Amerika, Anglie. Support funguje tak že zavoláš kurýrovi, ten odveze , ve firmě opraví , doveze, ty zaplatíš. Já jsem to řešil přehráním firmware z funkčního zařízení.
Nebylo to zamčené. Jedná se o Atmel AT24C32a a je zapojen tak ze i v obvodu není zamčený.(pro zamčení se propojují piny 5 a 6, ). Zkupíroval jsem to ze stejného repra (funkční, jen repro nejdou, protože tam odešel kondík a vzal s sebou jinou součástku). Pomocí CH341a programátoru a kleštiček na SOIC čipy přečetl OK Atmel, uložil do PC (asi pro jistotu). Pak jsem jen připojil vadné kousky a zapsal OK firmware.
Tak ještě bych měl jednu prosbu. Jestli někdo nevíte o jakou součástku se jedná na fotce. Je to ta samá deska jak jsem psal výše. Jediné co jsem pod lupou vyčetl je toto:
PAM8520, TUD31575
Je to class D stereo zesilovač a mám pocit, že máš označení asi špatně opsané, když jsem na to při opravě koukal, normálně jsem našel datasheet. EDIT: asi toto: http://www.diodes.com/_files/datasheets/PAM8620.pdf
Akorát na výměnu musíš mít horkovzduch, jestli máš, je to bez problémů, jestli ne, nech to někomu udělat, ať si nezničíš DPS, IO je zespodu celoplošně připájený, cín bude v prokovech, čili počítej s velkým odvodem tepla, DPS slouží jako chladič.