Nákup v polském e-shopu.
Moderátor: Moderátoři
Nákup v polském e-shopu.
V tomto e-shopu, https://elektronik-service.com.pl , hodlám koupit elektrosoučástku,konkrétně TPD4102K.
Na e-maily neodpovídají.Nedaří se mi zjistit,zda zasílají zboží i do zahraničí.
Nenakupoval u nich z Vás někdo,kdo by mi poradil.
Předem dík.
Opraven odkaz. ZdenekHQ
Jelikož bydlím u polské hranice, tak v Polsku nakupujeme zcela běžně a rádi a často za příznivější ceny než zde. Třeba sortiment pro zahrádkářskou sezonu nakupujeme pouze tam. Rovněž tam někdy jezdím i pro radiomateriál a ochotně mi obyčejně do dvou, tří dnů zajistí i to, co momentálně v obchodě nemají skladem. Také jsem již něco málo koupil na polském Allegru, rovněž bez problémů. Holt vše je v lidech - nepoctivci a různí zmetci se vyskytují všude a hranice na to nemají vliv.
Když už tady vylezeš s nějakým odkazem ( https://elektronik-service.com.pl,hodlám ), bylo by záhodno, aby byl taky "čitelný" a ne že si k němu přidáš i kus svého textu.
Bývá dobrým zvykem si takovýto odkaz (před Odeslat) raději zkusit otevřít.
I pitomá tečka, či čárka (když je odkaz třeba na konci věty), která se k odkazu přidá, udělá odkaz nečitelným - pak si všichni přečtou pouze:
"Tato webová stránka není dostupná."
Dostępne natychmiast z magazynu centralnego zagranicznego z krótkim terminem dostawytakže ho budou teprve objednávat! Hádej odkud?
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
kaja4 píše:Zdenek,dík.Odkaz jsem zkopíroval a vložil zde,nevím,jak se tam dostal další text.
Dostalo se to tam tak, že jsi dodržel česká pravidla a napsat čárku hned za odkaz. Bohužel internet je svět trošku mimo realitu, takže je potřeba dát za odkaz mezeru a pak teprve čárku.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
kaja4 píše:Zdenek,dík.Odkaz jsem zkopíroval a vložil zde,nevím,jak se tam dostal další text.
Njn - když pro někoho je problém ťuknout na mezerník i za čárkou, natož před ní (jen v této krátké větě 4x).
A kontrola odkazu (před odesláním !!!) by měla být téměř povinností.
Jsou tady "někteří", kteří dělají mezerník před i za čárkou (tečkou, vykřičníkem, otazníkem) pravidelně, nejen před/po odkazu. Např.:
BOBOBO píše:Inu k tomu . Nejenom Hill , jak nám Jarda napsal , nemá prostě tolik času , aby vše četl . Je dobré sbírat PRO SEBE i další střípky . A jak jsem již před dvěma lety , a stále mezitím-nemám se jak odkázat , psal , dělám svérázné rešerše . A tím tomu , kdo si jimi projde , MOHU ušetřit čas . Už jsem to psal několikrát , články jsou dlouhé a většinou je v nich jen trocha něčeho , třeba jen pár vět a ty si bez dovolení dovolím vložit . Toť vsjo . A o naschválném uspění lidí jsou vydány dlouhé studie . Je to tak , párkrát nechat proběhnout a zapomenete ...... že jste i VY tou žábou !