Nákup v polském e-shopu.

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kaja4

Nákup v polském e-shopu.

#1 Příspěvek od kaja4 »

Zdravím zkušenější.
V tomto e-shopu, https://elektronik-service.com.pl , hodlám koupit elektrosoučástku,konkrétně TPD4102K.
Na e-maily neodpovídají.Nedaří se mi zjistit,zda zasílají zboží i do zahraničí.
Nenakupoval u nich z Vás někdo,kdo by mi poradil.
Předem dík.

Opraven odkaz. ZdenekHQ
termit256

#2 Příspěvek od termit256 »

Vykasli se na usmudlane polske prekupnicky a kup si to rovnou na ebay.
wendik
Zablokován
Zablokován

#3 Příspěvek od wendik »

jo polaci to býláí vždýcký šmejdi polský veci nekupovatt
Hifista

#4 Příspěvek od Hifista »

Nevím, jak jsi četl jejich dodací podmínky, ale já osobně jsem se tam dočetl, že prodej se uskutečňuje pouze na území Polska.
Jelikož bydlím u polské hranice, tak v Polsku nakupujeme zcela běžně a rádi a často za příznivější ceny než zde. Třeba sortiment pro zahrádkářskou sezonu nakupujeme pouze tam. Rovněž tam někdy jezdím i pro radiomateriál a ochotně mi obyčejně do dvou, tří dnů zajistí i to, co momentálně v obchodě nemají skladem. Také jsem již něco málo koupil na polském Allegru, rovněž bez problémů. Holt vše je v lidech - nepoctivci a různí zmetci se vyskytují všude a hranice na to nemají vliv.
kokun

#5 Příspěvek od kokun »

kaja4
Když už tady vylezeš s nějakým odkazem ( https://elektronik-service.com.pl,hodlám ), bylo by záhodno, aby byl taky "čitelný" a ne že si k němu přidáš i kus svého textu.
Bývá dobrým zvykem si takovýto odkaz (před Odeslat) raději zkusit otevřít.
I pitomá tečka, či čárka (když je odkaz třeba na konci věty), která se k odkazu přidá, udělá odkaz nečitelným - pak si všichni přečtou pouze:
"Tato webová stránka není dostupná."
8O :cry:
Honza - kokúň

#6 Příspěvek od kaja4 »

Zdenek,dík.Odkaz jsem zkopíroval a vložil zde,nevím,jak se tam dostal další text.
Standa99

#7 Příspěvek od Standa99 »

Dostal se tam tak, žes ho tam napsal, hlavně to chtělo odkaz rovnou na ten TPD4102K. Rozhlédni se také na ebay a prorovnej to i s poštovným.

P.S. Navíc čti

Kód: Vybrat vše

Dostępne natychmiast z magazynu centralnego zagranicznego z krótkim terminem dostawy

takže ho budou teprve objednávat! Hádej odkud?
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od ZdenekHQ »

kaja4 píše:Zdenek,dík.Odkaz jsem zkopíroval a vložil zde,nevím,jak se tam dostal další text.

Dostalo se to tam tak, že jsi dodržel česká pravidla a napsat čárku hned za odkaz. Bohužel internet je svět trošku mimo realitu, takže je potřeba dát za odkaz mezeru a pak teprve čárku.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
kokun

#9 Příspěvek od kokun »

kaja4 píše:Zdenek,dík.Odkaz jsem zkopíroval a vložil zde,nevím,jak se tam dostal další text.

Njn - když pro někoho je problém ťuknout na mezerník i za čárkou, natož před ní (jen v této krátké větě 4x). 8O :cry:
A kontrola odkazu (před odesláním !!!) by měla být téměř povinností.

Jsou tady "někteří", kteří dělají mezerník před i za čárkou (tečkou, vykřičníkem, otazníkem) pravidelně, nejen před/po odkazu. Např.:
BOBOBO píše:Inu k tomu . Nejenom Hill , jak nám Jarda napsal , nemá prostě tolik času , aby vše četl . Je dobré sbírat PRO SEBE i další střípky . A jak jsem již před dvěma lety , a stále mezitím-nemám se jak odkázat , psal , dělám svérázné rešerše . A tím tomu , kdo si jimi projde , MOHU ušetřit čas . Už jsem to psal několikrát , články jsou dlouhé a většinou je v nich jen trocha něčeho , třeba jen pár vět a ty si bez dovolení dovolím vložit . Toť vsjo . A o naschválném uspění lidí jsou vydány dlouhé studie . Je to tak , párkrát nechat proběhnout a zapomenete ...... že jste i VY tou žábou !
Honza - kokúň

#10 Příspěvek od kejki »

Polák byl jediný, kdo měl výbojky do Nikona D70 a došly za čtyři dny. Kolektivní vina je pitomost.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“