danhard píše:http://www.digiboss.cz/SAMSUNG-UE43J5672/d81415/
To jsi ho moc nepotěšil. Televize nová stojí necelých 12 i s DPH.
Moderátor: Moderátoři
Kaca píše:A tahle LCD tedy má nějaké to ochrané sklo?
Kaca píše:Z časových důvodů máme se synem trochu zpožděnou komunikaci tak se omlouvám!
Napsal mě tohle: "Já sháním sklo kde jsou uvnitř pixely na vrchu i spodku je nalepený polarizační film a je tam přes TABy naletováno PCB jedná se takzvaně o OPENCELL."
Takže jsem to asi trošku podojil já. No, to protože s tím nemám žádné zkušenosti. Tak prosím promiňte toto nedorozumění.
Nechá se tedy někde sehnat to co mě tady syn popisuje?
Díky a zdravím!!! Kaca
Nerozkuchal jsem jich sice milion, ale vzdycky tam bylo sklo. Kupodivu ono I to sklo, kdyz je v tenky vrstve nebo vrstvach, dokaze bejt ohebny.Mira_A píše:Kaca píše:Z časových důvodů máme se synem trochu zpožděnou komunikaci tak se omlouvám!
Napsal mě tohle: "Já sháním sklo kde jsou uvnitř pixely na vrchu i spodku je nalepený polarizační film a je tam přes TABy naletováno PCB jedná se takzvaně o OPENCELL."
Takže jsem to asi trošku podojil já. No, to protože s tím nemám žádné zkušenosti. Tak prosím promiňte toto nedorozumění.
Nechá se tedy někde sehnat to co mě tady syn popisuje?
Díky a zdravím!!! Kaca
Samostatně se části panelu snad kromě podsvícení sehnat určitě nedají.
To udajné sklo je od Sklodowske ono nepíchá a má takové neostré krystalky. Spíše je to plast připomínající sklo.Doby kdy se dělaly LCD ze skla spadají do doby kalkulárorů. To co popisuješ se dá i při úhlopříčce 19" prohnout klidně i o centimetr.
Ale prdlajz, chlape.rnbw píše:Sklo tam bude - ale neviem, ci ta struktura uplne sedi. Videl som monitor, kde boli na LCD paneli hlboke vrypy (cely monitor vyzeral tak, akoby spadol na beton), ze v nich bolo vidiet biele svetlo. To znamena, ze boli znicene vrstvy az po farebny filter - a to by cez sklo neslo. Prasknute nic nebolo a cely panel normalne fungoval. Takze tam asi ten farebny filter bol pred sklom.