Vymyl jsem to destilkou se saponátem, vysušil, složil, chodí. Ale je mi záhada, co to bylo a jak se to tam dostalo. Snad to tam nepatlá Samsung při výrobě?
DO TV Samsung LE32R86BD
Moderátor: Moderátoři
DO TV Samsung LE32R86BD
Vymyl jsem to destilkou se saponátem, vysušil, složil, chodí. Ale je mi záhada, co to bylo a jak se to tam dostalo. Snad to tam nepatlá Samsung při výrobě?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
A propo, pokud to ten silikon dělá hlavně při ošahávání, není potom nebezpečný pro nositelku šahání na silikonový kozy?
A propo, čím toho Samsunga nahradit? Kdysi jsem zkoušel nějakej univerzál znásilnit na Soňáka a cca 1/3 tlačítek se nepodařilo....
Díky
To čo telo vylučuje je zmes mastnoty a kyselín.
Záleží od človeka, ale napr. moje telo vylučuje niečo, čo do 3 rokov rozleptalo volant na každom aute, ktoré som doteraz mal vrátane posledného koženého.
Časom tú zmes klávesnica prepustí na dosku, preto plôšky dosky ktoré sa používajú najčastejšie sú najmastnejšie.
Uhlíková vrstva na tlačítkach aj plôškach dosky sa vplyvom oteru a tejto zmesy rozleptáva až sa časom vrstva natoľko stenší, že odpor je príliš vysoký na to aby DO reagovalo na stlačenie.
Pomáha odmastiť, väčšinou stačí technickým liehom.
Keď už je vrstva uhlíku tenká na tlačidle, tak som to väčšinou riešil prilepením kúska alobalu a na doske zodratá plôška sa dá nadpojiť kúskom medenej fólie prispájkovaním na najbližšiu medenú cestu (ak teda všetky cesty a niesú riešené len uhlíkom - vtedy moc pomoci nie je iba ak naniesť vodivý uhlíkový alebo strieborný lak).
Na Samsung a iné TV je ihned na predaj zrejme najlacnejšia a slušná voľba náhradného DO na Slovensku univerzál CHUNGHOP HDTV H-1080E napríklad tu: http://www.all.sk/hladanie/product/list ... rch=H-1080
za 3,59€. Myslím, že v čechách nejaký čínsky obchod toto DO tiež ponúka za podobnú cenu.
Samozrejme z ebay či aliexpress som tiež objednával to isté ako PeteBurns napr. tu: http://www.ebay.com/itm/152241341933?_t ... EBIDX%3AIT za 3 USD aj s poštovným a je plne funkčné avšak doručenie asi 3 týždne.
Například Soňácký video se u nás používá celkem často a žádněj sajrajt se v jeho DO za cca 6 let nevytvořil.
a ted na me vybafni ze tam ten sajrajt prosakl i skrz ten pytlik a vemu te palici