Tablet - flex kabel
Moderátor: Moderátoři
Tablet - flex kabel
Ta koncovka co se zasouvá do desky má na šířku 5mm a moje představa byla že bych si sehnal flex se stejnou koncofkou a jenom ho připájel na tu desku. Jenže kde takový flex sehnat ? Našel jsem jenom samé širší jak 5mm
O jaký tablet se jedná? Na netu je dost flex kabelů jako náhradní díly. Pro konkrétní tablet by se hledalo líp.
A nějak mi nesedí rozměry. Podle velikosti dírek v DPS a velikosti písma soudím, že ten kabel bude o něco širší, než 5mm. Ale můžu se plést, foto zkreslí....
piny jsou stejně od sebe vzdálené, stejně široké jen je problém, že ten flex má na šířku jenom 5mm - našel jsem nejmenší zatím jenom 10mm. ¨
A ještě dodávám že kus chybí - to je ta moje zbrklost že si nikdy nic nedám pořádně dohromady a potom se v tom rýpu ale musím mít všechno volné
Ještě zkus zjistit, jak se ten tišťák s tím kablíkem oficiálně jmenuje jako součástka, mohlo by to pomoci při hledání. Jinak jako Flex Kabel to snad na Googlu ani neexistuje.
Mě by stačilo něco jako tohle -
http://www.chp24.com/shop/generatedimgs ... 0/3923.jpg
jen aby to bylo do těch 5mm a mělo to 10 pinů. A třeba někdo tady z fora rozebírá často techniku tak může povědět - jo to jsem viděl např. tam a tam a přidělat ho na tlačítka už není problém