Sklokeramická deska MORA MECT 610FSC2 (4320.202C)
Moderátor: Moderátoři
Sklokeramická deska MORA MECT 610FSC2 (4320.202C)
na sklokeramické desce MORA MECT 610FSC2 (4320.202C) mi přestala chodit velká plotna. Dnes jsem sundal celou varnou desku a podíval se dovnitř. Proměřil jsem odporový drát, ten je nepřerušen. Po běžné vizuální kontrole se mi nelíbil ten termistor (nad odporovým drátem) a tak jsem proměřili ten a je asi porušen. Oproti ostatním má Momh odpor, zbylé tři mají prakticky při pokojové teplotě 0ohm. Dá se někde sehnat takový to typ??
Děkuji za odpověď či názor, s pozdravem
Filip B.
P.S.: na ostatních plotnách se mi ten termistor, také zdál už trošku očouzen, takže si myslím, že budou další plotny brzy následovat.
- Přílohy
-
P_20160325_140011a.jpg- (32.46 KiB) Staženo 197 x
díky za rady a náměty.
Posílám foto celé plotny (skutečně je jedna strana přiletovaná natvrdo). nějaké zkušenosti s pájením mám, takže by to neměl být problém vyměnit.
Ještě jednou díky,
FB
- Přílohy
-
P_20160325_135957a.jpg- (116.06 KiB) Staženo 229 x
JJ, tu mám samozřejmě na mysli a myslím si, že je přerušen, jak jsem psal výše jako jediný nemá nulový odpor.
Samozřejmě to otevřít a očistit můžu, ale asi bohužel.
tak to vypadá asi na novej sporák, protože jestli vyměním jednu a pak mi odejdou ty dvě ostatní, co jsou načaté, tak se to moc nevyplatí
Díky,
FB.
pokud bude souhlasit celkový průměr plotny (předpokládám že je to nejspíš 145mm, případně 180mm) tak tam plotna od Cowleyho namontovat půjde (plotny používají snad všichni výrobci spotřebičů stejné, nebo když ne stejné tak záměnné).
A toho že ti odejdou vzápětí ostatní bych se zase až tak nebál, zase tak často ty termostaty neodcházejí