Nabízím 4-místné elektromechanické počítadlo
Moderátor: Moderátoři
Nabízím 4-místné elektromechanické počítadlo
Stav: Demontovaná, přezkoušená a funkční.
Možnost mechanického externího nulování NENÍ možná.
Po sejmutí krytu je možné mechanické pohybování pouze s poslední číslicí oběma směry a nastavení nové požadované hodnoty.
Vnější rozměry: 27 x 22 x 60 mm (š x v x hl),
hloubka včetně montážního šroubu M4 a přívodů k cívce je 73mm.
Rozměr okénka displeje: 17 x 5 mm (š x v)
Barva číslic: bílé na černém podkladu
Napětí cívky: 12V= / 8mA
Materiál vnějšího krytu: plech
Materiál krytu průzoru číselníku: slída
Pracovní poloha počítadla: libovolná
Při přivedení napětí uvede mechanismus ozubené kolo poslední číslice do "mezipolohy" a natáhne pružinku. Po odpojení napětí rohatka mechanismu s pružinkou dokončí přestavení mechanismu na další číslici.
K dispozici 20ks těchto počítadel, osobní odběr v Praze nebo po dohodě možnost zaslání poštou.
Cena bez poštovného:
1 ks = 120,-Kč
3 ks = 330,-Kč
5 ks = 500,-Kč
- Přílohy
-
pocitadlo_detail.JPG- (63.87 KiB) Staženo 144 x
-
pocitadla_celek.JPG- (83.77 KiB) Staženo 135 x
Jedno počitadlo jsem mu tam zapojoval asi před 10 roky, je šestimístné, ale hlavně má vedle kotoučků plastovou stoličku, která odsune pohon a přes výstupky nastaví kotoučka na nulu...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Je to sice co do zapojeni trochu slozitejsi, ale zase netreba se zabejvat na tak primitivni aplikaci softwarem. Uziti MCU bych si predstavoval v aplikacich alespon o rad slozitejsich. A krom toho, leckdo ma doma spis hromadu TTL nebo CMOS brouku, jez potrebuje zuzitkovat, nez SW & HW na programovani MCU.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Jeden OT vedle druheho...
Kde jsem mohl, tam jsem si je uz namontoval, pocitaji mi cykly a opotrebeni u zavor, pocet poplachu na vybranych ustrednach EPS i EZS. Nikde tady neni nutne pocitadlo nulovat, pocitaji porad pryc a rozdil si clovek zpracovava sam nekde ve statistice.
A hlavne, nepotrebuji trvale napajeni pro "pamet a zobrazeni namerenych hodnot".