jaký koaxiální kabel ?
Moderátor: Moderátoři
- radioelectrum
jaký koaxiální kabel ?
jaký mi doporučujete koaxiální kabel. Část bude i venku.
Koupit se středem z vodiče, nebo licny ? Vím že licna se blbě dává do F konektoru, ale když se pocínuje konec tak to jde. Jde mi jak o nízký útlum tak také o dlouhou životnost. Kvůli úspoře pár korun na m nechci kupovat pseudoměděný co se známému po 2 letech úplně rozpadl. Naštěstí to byl kabel co si ho sám koupil, já jej pouze připojil.
Je možné vést v jednom husím krku jak SAT tak i Ethernet ? Nebudou se navzájem rušit ? na jednom místě by se mi to hodilo.
- radioelectrum
- radioelectrum
Nemusel sem nikdy měnit a i kdžy ležel na slunku spoustu let, nikdy se mi sám neoloupal, což se o všech typech říct nedá.
Pokud bude o tolik lepší, rád přejdu i když teď dělám anténařinu jen velmi okrajově po známých.
Kvicala_r píše:Taky nevím, v čem je Lumčo ten Nordix lepší? Já jsem H121/H125/H126 používal 4 roky co by anténář a neměl sem nikdy problém. Nordix sem bral jen 50R na wifinu, takže srovnání v 75R nemám.
Nemusel sem nikdy měnit a i kdžy ležel na slunku spoustu let, nikdy se mi sám neoloupal, což se o všech typech říct nedá.
Pokud bude o tolik lepší, rád přejdu i když teď dělám anténařinu jen velmi okrajově po známých.
To už se asi nikdy nedozvíme..
- weed_smoker
BELDEN
Mam nataženej ten jejich "QUAD-SHIELD TYPE 1C18 CONTROLNET CABLE" a šlo po tom posílat všecko(FM,TV,DVB-T a experimentálně měřákem i DVB-S) se signálem takovym,jakej lez ze slučovače,antény nebo i videa(experimentovalo se s kabelem porůznu,snese i DC640V a AC230V/2A
Kolik stojí,nevim,byl to 25m "odřezek" ze stavby vyhozenej v kovošrotu.
Osobně bych šel do zelenýho (spíš ten tmavší vojenskej než světlej),když to má jít venkem(jde hlavně o mráz).