multimetr Philips PM-2544
Moderátor: Moderátoři
multimetr Philips PM-2544
- Přílohy
-
Philips PM-2544.JPG- Takhle to vypada
- (58.08 KiB) Staženo 191 x
http://hidden.j-stranky.cz/dat/pdf/EM4/ ... obvodu.pdf
Zkus sem dát i fotku té logické sondy a adaptéru co netušíš k čemu je.
IMHO bez manuálu si ani nevrzneš.
Já úplně vidím, jak si stěžuješ, že neumíš anglicky / německy (francouzsky ani česky) ...
bama.edebris.com/ ... PM2525_user_manual.pdf
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
- Přílohy
-
pm2525 pic03.jpg- (42.67 KiB) Staženo 158 x
-
PM2525 pic2.jpg- (116.73 KiB) Staženo 163 x
-
PM2525 pic1.jpg- (57.07 KiB) Staženo 169 x
Yarda1 píše:Funkce "SIGNATURE" mi připomněla přístroj "Příznakový analyzátor", tak jsem trochu hledal:
http://hidden.j-stranky.cz/dat/pdf/EM4/ ... obvodu.pdf
Zkus sem dát i fotku té logické sondy a adaptéru co netušíš k čemu je.
IMHO bez manuálu si ani nevrzneš.
Diky za stopu, ano, tvari se to dost podobne, dokonce ten adapter co nechapu ma, jako je ve vyse zminovanem textu, vstupy "GND, CLOCK, START, STOP" eventuelne "START/STOP, QUALIFIER" a vypada to tudiz ze o tohle v pricipu jde, viz. obrazek. Diky za prispevek.
- Přílohy
-
HP_PM2544-prislusenstvi_1024x751_2.jpg- adapter a sonda k zarizeni
- (106.89 KiB) Staženo 190 x
Habesan píše:Kdyby tak nějaký počítač shromaždoval do své paměti internetové stránky a pak umožňoval vznést dotaz, jestli se na nějaké stránce vyskytuje určité slovo nebo skupina slov (číslic a písmen).
Já úplně vidím, jak si stěžuješ, že neumíš anglicky / německy (francouzsky ani česky) ...
bama.edebris.com/ ... PM2525_user_manual.pdf
Promin, nemluvim ani jazykem tveho kmene, takze nerozumim ani tvemu prispevku. A vic uz trolla krmit nebudu.
Hydrawerk píše:Návod na PM2525 jsem našel také, ale to je o dost jiný přístroj, nejspíš BEZ toho logického analyzátoru, nebo co to je.
Stahl jsem si z netu vsechno co zacinalo PM2..., user i servisaky a nic podobneho. To uz je bliz to co na fotce dole prikladam, tlacitka stejna na panelu, ovsem, je to bez tech extra funkci, normalni stolni multimetr. V servisaku od tohoto PM2519 je docela poucne jak je to cele resene obvodove, vubec, kdyz je nejaky merak "znackovy a laboratorni" tak jak je to cele v te dobe komplikovane reseno. To jen na okraj, je to zajimave schematko prevodniky a spol. v tomhle zarizeni.
- Přílohy
-
PM2519.jpg- Podobny multimetr
- (14.28 KiB) Staženo 177 x
Inu velikonoce...
Možná by se ten prodejce dal přemluvit k naskenování za nějakou nižší částku. Originál by mu zůstal a mohl by ho prodat někomu, kdo chce originál.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Habesan píše:Omlouvám se, že jsem přehlédl, že mi vyhledávač předložil návod k jinému přístroji.
Inu velikonoce...
Možná by se ten prodejce dal přemluvit k naskenování za nějakou nižší částku. Originál by mu zůstal a mohl by ho prodat někomu, kdo chce originál.
Jj, to jsem taky premyslel ale nabizeji to dva profesionalni prodavaci manualu v americe a nevim nevim jestli vyloudim. Zatim zkousim mistni zdroje a kdyz to nepujde tak budu holt muset postoupit i to co navrhujes.