Vypouklé kondy na motherboard
Moderátor: Moderátoři
Takovou a spolehlivou desku za 2kila nekoupis navic budes muset vse preistalovat.RADAR-06 píše:Jo kondy jsou G-luxon, mám tu desku s kondy Sanyo. Páječku mám ERSP-50
(nástupce legendy ERS-50).
Funguje to dobře, ale nemám odvahu to zapnout na delší dobu. A ještě, mám měnit ty kondy všechny? Jestli ano, tak spíše zkusím sehnat za 200,- "novou" desku.
Chce to len trochu praxe - tieto dosky sice trvaju dlhsie, ale nejaku jednoduchsiu mam za chvilu hotovu
Keby si za 200 kupoval "novu" dosku, tak si daj dobry pozor na to, co kupujes. Aby to o mesiac alebo o pol roka neskoncilo rovnako.
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
... a kdyby jsi to tu pořád neprobíral a rovnou se do toho pustil, už mohlo být dáávno hotovo
Ale neber to osobně.
Přeji hodně úspěchu.
www.sigmaphon.cz
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
www.sigmaphon.cz
Tipy:
- pri vyberani povodnych elytov pridat trochu cinu (s tavidlom)
- diery vycistit odsavackou a ked nejde, tak spendlikom/pripinacikom (takym, co je polovica plast - aby sa to dalo chytit)
- pozor na polaritu (dosky Asus a ASRock maju opacne znacenie - biela polovica je +)
rnbw píše:Fuj, prasacina. Tie plosaky nie su sovietske, ze sa to rozpadne len ako sa na to clovek pozrie... Neposral som ani jednu dosku, staci trocha cviku.
Tipy:
- pri vyberani povodnych elytov pridat trochu cinu (s tavidlom)
- diery vycistit odsavackou a ked nejde, tak spendlikom/pripinacikom (takym, co je polovica plast - aby sa to dalo chytit)
- pozor na polaritu (dosky Asus a ASRock maju opacne znacenie - biela polovica je +)