Zkušenosti s nákupy v LIDLu.
Moderátor: Moderátoři
Klob1:taky jsem měl přímou vysokootáčkovou brusku z Chiny a vydržela asi nejvíc z těch které jsem měl. A to dostávala pěkný záhul, protože jsem ji používal na leštění CD, bohužel jsem ji přehřál a nevydržela.Druhá údajně německá, nevydržela ani polovinu té první, teď mám jednu z někdejšího Plusu, výrobce nějaký Holandský a drží dodnes, jen by to chtělo nové ložiska. V Plusu koupená minibruska asi za 150Kč na "minivýrobu" plošňáků a vrtání nepřístupných malých dírek, úplně ideální.
Vrtáky jsou nejlepší vybrušované(stříbrné), pokud jsou od solidního výrobce není problém. Asi před 1/2 rokem jsem vrtal nerez a tam už byl problém, pokud se vyhřeje tak ani dobrý vrták nestíhá.
Šroubováky jsem kupoval Narexácké většinou po bazarech a v době, kdy ještě China moc nejela, takže slouží dodnes.
Má s tím někdo zkušenosti? Lepí se to zvenku nebo zevnitř na to dvojsklo?
Až to budeš osazovat, tak si vzpomímám, že ti Nexťáci okna před aplikací fólie asi 5 x za sebou myli, nejdřív vodou, pak nějakou chemií. A pak na souvislej vodní film plácli tu fólii, zaválečkovali a na okrajích zařízli s rámem. Ale třeba má tahle jinou technologii.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
http://img24.cz/images/68900052739565348827.jpg
Jo, před chvíli jsme se stavili i v Lídlu. U toho regálu bylo dost lidí, žena z toho něco chtěla. Prej, mám to vzít. Já na to hezky nahlas, ne - je to předražené. A ti lidi, jak tím byli fascinováni, tak potom přestávali mít zájem. No, prodávat oplatek v hodnotě 2 Kč za 8 Kč, tak to už je zlodějna.
Kvicala_r píše:p32 píše:. No, prodávat oplatek v hodnotě 2 Kč za 8 Kč, tak to už je zlodějna.
Co je to prosímtě za dobrůtku za 2Kč? Nejsem zase takový mlsal, ale za 2Kč snad dnes v obchodě už nejde koupit VŮBEC NIC
Za 2 kačky jsem nedávno kupoval kvasnice. Ale to je dobrůtka až teprve když chcípnou ve svých vlastních výměšcích.
Kvicala_r píše:p32 píše:. No, prodávat oplatek v hodnotě 2 Kč za 8 Kč, tak to už je zlodějna.
Co je to prosímtě za dobrůtku za 2Kč? Nejsem zase takový mlsal, ale za 2Kč snad dnes v obchodě už nejde koupit VŮBEC NIC
Jo, to máš sice pravdu, ale to samé koupíš za 3,60 Kč a je tam toho 2x víc, takže za asi 8,- Kč bych očekával toho víc.