Pracka Ardo A600X - tecenie od zasobnikov
Moderátor: Moderátoři
Pracka Ardo A600X - tecenie od zasobnikov
Nakolko moja stara pracka dosluzila, tak som si kupil pouzitu - novu som pred rekonstrukciou baraku kupovat nechcel.
Predavajuci mi samozrejme tvrdil,zevsetko je OK, avsak po odskusani doma som zistil, ze pracka preteka d zasobnikov na pracie a avivazne prostriedky. Deje sa to pri davkovani avivaze.
Pracku nechcem zbytocne rozoberat, tak sa chcem opytat, ci niekto nema podobnu skusenost - mozno chýba nejaka cast davkovaca - suflika.
Trysky na privod vody su na tretom obrazku - myslel si tie trysky?
To musim rozobrat vrch pracky a cele to namocit do nejakeho odstranovaca vodneho kamena - ocot.
- Přílohy
-
IMG_20160407_155334.jpg- (161.36 KiB) Staženo 131 x
-
IMG_20160407_154239.jpg- (143.43 KiB) Staženo 132 x
-
IMG_20160407_154044.jpg- (185.63 KiB) Staženo 99 x
Otazka znie ci cely system rozobrat a vycistit mechanicky, alebo staci po urcitu doby pouzivat dajme tomu calgon, popr. iny pripravok na odstranovanie vodneho kamena...
Nakoniec som zistil, že podlaha je riadne krivá a tým pádom bola pračka naklonená dopredu čo bolo dôvodom vytekakania vody od zásobníka. Pračku som naklonil mierne smerom dozadu a už je to OK.
Akurát ešte niekedy mierne slzí spod dverí.Na začiatku to bolo horšie, ale po odstranení kameňa ako z dverí, tak aj z tesnenia sa to zlepšilo.
Nedá sa prítlak dverí nastavovať?