Zdražení pevné linky
Moderátor: Moderátoři
-
petrfilipi
Když má brána 2xFXS, 2xFXO, 2xRJ45, jak se to zapojí? Dva analogový telefony se připojí do FXS, to jsem vyčetl. Jeden RJ45 bude asi vstupní WAN, druhej RJ45 LAN, na pokračování do síťovky PC nebo switche pro víc PC. Potřebuje to pokud nebudu používat O2 analog linku spliter na oddělení WAN ? Co to je FXO? Píšou linka, ale k čemu to je?
Zkoušel jste někdo, zda FXS utáhne dva telefony jako paralelku?
Sakra, takovejch chujovin řešit
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
-
petrfilipi
-
petrfilipi
PF
Edit: Tak jsem to (asi) našel: http://www.odorik.cz/obchod/kategorie/t ... dytone-701
No a najednou se začaly dít věci. Poskok na prodejně někam zavolal, snad retenční oddělení a dal mě telefon na ucho. Nabídli mě to samý jako bylo Volání 300 za cenu 199,- a snížili platbu za VDSL na částku stejnou, co jsem platil za internet a Volání 300 do toho šachování, tedy 628 kaček včetně DPH. Je to bez závazků, kdykoliv můžu odejít. Když jsem si spočítal měsíční cenu VDSL, k tomu VoIp bránu a další platby za to přečíslování, tak by se mi to vrátilo tak za rok až rok a půl. No a do tý doby budou nový matroše a reklamy a tam už pevnou neuvedu a pak ji zruším.
Hajzlové, musí se na ně tvrdě!
Tos objevil Ameriku, Jirko - tohle je všeobecně známá věc už drahně let, že když přijde zákoš na office, tak dokud nepraští pěstí do stolu a nezačne vyhrožovat okamžitým odchodem ke konkurenci, tak ho nikdo neposlouchá - ale pak najednou jdou věci, že se i dřevěná krejčovská panna diví ...Celeron píše:Tak jsem se dnes stavil na O2. Položil jsem dotaz, zda je možné u nich VoIp. Ano ale pouze jako firma....
....
....
Hajzlové, musí se na ně tvrdě!
A kutilmile - nelituju tě
Mě spíš překvapilo, že to přes telefon nešlo, tu sazbu za 199 mě zapřeli a v office to přes telefon najednou šlo. Asi mají strach pokud je zákazník hmotnej v dosahu pěsti.
Před chvílí jsem volal na Foun jak je to s tom migrací. O2 nemá naprosto nárok na nějaký bránění migrace čísla k jinýmu operátorovi. S tím tvrzením o navázanosti čísla na VDSL kecaj, můžou si ho změnit na jiný, který je pro mě na VDSL naprosto nezajímavý. Pokud prý chci, tak mám Founa zmocnit a zařídí mi to sami.