Nabíječka Deca class booster 220a
Moderátor: Moderátoři
Nabíječka Deca class booster 220a
Je to klasický oj.b s trafem z hliníku minimálně na sekundáru. Usměrnění, teda dle zapojení tuším, bylo jednocestné.
Stačilo by foto vnitřku. Děkuji
Díky aspoň za tento jpg.
Trochu nerozumím proč se teda snažíš takovej "shit" opravit.
Obyčejná nabíječka nic jinýho to neni,nabíjecí proud je omezenej tím drátovým odporem a kuli funkci pomoci při startu tam asi je ta vratná tepelná pojistka abys startováním neupek trafo.
Zábavný jsou ty + svorky,ty jaksi při startu potečou.
Pokud trafo funguje osobně bych to místo pokusu uvést do původního stavu raději upravil na nějakou "chytrou" nabíječku.
Já to dělám protože s pokusy o rozchození jsem byl často za blbce a to je špatná reklama (mizerný zařízení neopravíš ke spokojenosti majitele protože od toho čeká často víc).
Trafa s hlínou se dělali už za komančů, jednu nabíječku jsem s ním stavěl a jde jak víno
Olověnej aku se dá nabíjet spoustou zapojení od jednoduchých až po procesorem řízených každopádně podle mě je lepší cokoliv než trafo+dioda,zas ale záleží kolik si majitel přeje investovat
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
A můžu potvrdit, co sem různý tyhle věci od Deccy rozdělával, tak je to vždycky jenom trafo+usměrnění. Maximálně nějakej pidisvitek co nevyfiltruje ani hovno. Takže na akumulátory rovnou půlvlny.