Zháňam neaké čerpadlo na benzín.motor ako toto.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Zháňam neaké čerpadlo na benzín.motor ako toto.
Tu je to na obr.
- Přílohy
-
varri kalove cerp..jpg- (51.94 KiB) Staženo 132 x
-
DSCN8408.jpg- (197.45 KiB) Staženo 195 x
Jestli to chceš na 12V, tak zkus třeba něco jako tohle.
Konkrétně tohle dokáže vodu vytlačit do vejšky 5m (0.5atm), akorát bych jeho sání zabezpečil jemnějším filtrem.
A když jsme u toho, spodek plachty si vytvaruj do žlábku, z nějž ta voda bude stejkat dolů, kde vykopeš menší jámu a tu vyložíš třeba nějakou fólií, nebo tam dej starou vanu - vytvoříš s tím rezervoárek, z nějž můžeš vodu pohodlně čerpat, aniž bys lítal s čerpadýlkem od loužičky k loužičce.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- tiktak1953
To cerpadlo na 12V /cca20W sa mi velmi lubi,aj cena vyborna.pocital som 1m3 ze vytiahne za asi 1,5-2 hod!
Kolko minut by mi vydrzalo tahat to cerpadlo pri odbere 20W z autobaterky?Tie 10L/min lco su napisane asi pravda nebude,bude to ako u vsetkych cerpadiel menej litrov.Kolko minut by to cerpadlo auto baterka napr.40Ah vydrzala napajat keby niekto napisal.Neviem presne to vypocitat.dik.
------------------------To cerpadlo je aj prakticke!!!! Idem si uz lahnut,lebo v noci asi budem este zakryvat stromky!Ani do rana som skoro nespal lebo malo mrznut a nemrzlo.Marhule mi pomrzli,broskyne a mandle vypada ze nie.
A kutilmile - nelituju tě
http://www.uni-max.cz/benzinove-cerpadl ... GwodMacJlQ
Jenže u tiktak1953 je to o penězích jako u nás ostatních.
To čerpadlo na Vari jsem vídával v jednom skladu,ale tam už přístup dávno nemám.Kdyby jo,tak bych ho tam tiktakovi "nějak" doručil. Bohužel.
- tiktak1953
-----------------
Co pise milous je krasna vecička,lenze to nie je pre chudobneho cloveka co rozdava ovocie ,zeleninu ,.......
Najhorsie s financiami je,ze potrebujem este vrazit spustu prachov do dokoncenia chalupy,vrazit do hadic na vodu zo studni od suseda,vrazit do kabla na stalo na eletriku do chalupy!!! To co dpoestujem ako paradajky,papriku,jahody kryckove,broskyne,marhule,hrozno,zemiaky,mrkvu,petrzel,cviklu,cibulu,bob.fazulu,rybezlie,vino,čeršne,višne,atd.len rozdam ,zamienam !
Bylo myšlené čerpadlo na vodu na benzínový pohon... hodilo benzínový čerpadlo..
http://mojdom.zoznam.sk/gl/3800/130527/Kalove-cerpadlo
- tiktak1953
pepik9 píše:Bylo myšlené čerpadlo na vodu na benzínový pohon... hodilo benzínový čerpadlo..
Ano,to je to iste co je na mojom prvom obr.akurat je ina motorova benzinova jednotka/motor/.
Na elektricky pohon nepripada cerpadlo pri folii z bezpec.dovodov ako realne!!Na baterku to 12V čerpadlo je fakt nedostatocne,ale by bolo fajnove!!!
Keby niekto mal to cerpadlo z prveho obr.pre Varri/Terra motor jednotku nech sa ozve,mozno by sme sa dohodli na vymene !Nemusi to byt hned,plati do odvolania.
To kalove čerpadlo co dal Sandal mam urobene a nedokoncene bez el.motora,to potrebuje al
e veky vykon na pohon!
- tiktak1953
POTREBUJEM vediet: 1./ neviete kde by som tuto ponorku zohnal,lebo kalove cerpadlo mi tak daleko ,take previsenie neurobi. 2./čo stoji.
Nasiel som teraz jej typ: QGD3-120-1 aj cena je tam 450Kč.
------------------------------------------------------
Nasiel som podobnu Rakúsku ponorku za 50€ s o nieco mensim vykonom,nemate ju uz niekto ze co je to zač.,
- Přílohy
-
nská ponorka.jpg- (121.92 KiB) Staženo 123 x
-
Hlbinne cerpadlo rakuske.png- (230.91 KiB) Staženo 104 x