Prodlužovací kabel na otočném bubnu -je to spolehlivé?
Moderátor: Moderátoři
Prodlužovací kabel na otočném bubnu -je to spolehlivé?
Zajímaly by mě praktické zkušenosti s kabelem na bubnu - jestli se to dobře obsluhuje, nedělá to smyčky apod. Aby naviják nakonec člověk nevyhodil.
Stačilo by tak 20-25m kabelu. Máte to někdo doma?
Edit: Jak se tak dívám na obrázek, tak pro sekačku je to nepoužitelné. Potřeboval bych to obráceně - pohyblivou zásuvku a pevnou vidlici.
Ale i tak, nešmodrchá se to?
- Přílohy
-
Kabel na bubnu .jpg- (12.86 KiB) Staženo 77 x
Namotávání docela v pohodě, ale evidentně ten plast bubnu nemá rád sluníčko (mám starší typ bubnu, z červeného plastu.
Jo, jinak upozorňuji, že většina prodlužovaček na bubnu snese max. zatížení jen v rozmotaném stavu.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
To oranžové provedení se čtyřzásuvkou jsem si donesl z práce s rozlomenými zásuvkami. Vnitřek jsem vyhodil, namontoval klasickou jednozásuvku a funguje to taky spolehlivě...
Samotný ty bubny, to je děs běs, zaklapávací dvojvýlisek z plastu, kterej chladem křehne a na slunci degraduje od UV, takže po roce používání vám takovej buben další rok na jaře upadne na betonovým chodníčku na bok - a polovina bočnice cívky se uštípne a podobně. Za mě - koupit, ale cívku si učunit samodomo z lajsniček a hranolků úplně stejnou technikou, jakou jsou učuněný dřevěný přepravní cívky na silový kabely, protože tyhle plastový šunty mají nulovou životnost ...
A kutilmile - nelituju tě
- serviceman