Překlad pomocí hi-tech c přeladače
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Překlad pomocí hi-tech c přeladače
Mám takový problém zkusmo jsem chtěl přeložit příklad z http://www.microchip.com/forums/m530430.aspx a dopadlo to takto viz příloha díky za pomoc
- Přílohy
-
HI-TeCH.jpg- (138.85 KiB) Staženo 286 x
u tebe bude problem ze tvuj ucet nema spravce (pripadne spatne nastaveneho)
mas na tom pc jen jeden ucet ? pokud ano tak bych musel videt
pokud ne : resetuj do nouzaku -> na prihlaseni pouzij ucet ADMIN/ADMINISTRATOR <- je to dulezite ne pod svym jmenem!
tam jdi do spravce uctu a mrkni na svuj profil jestli ma spravce kdyz ne dej si ho a budes mit klid
pokud je to pracovni pc z prace a mas to takhle dosrane od IT tak je kopni do rite a at ti opravi prava ze nemuzes tamto a tamto
rychlost w10 se neda se zadnym systemem co sem doted vyzkousel srovnavat !
a ze vseho nejlepsi je spousteni starsich aplikaci prijde mi ze na W7, W8/8.1
vubec nefungovala ta moznost odstraeni potizi s kompatibilitou...
na W10 mi jedou programy ktere drive neficeli a musel sem kvuli nim pouzivat virtualBox s xp
ale samozrejme mluvim o ciste instalaci... upgrade mi smrdel na pc asi jen 40min nez sem stahl iso od mrkvosoftu na cistou instalacku
takova rada : po upgradu lze pak ciste nainstalovat jak W10 home tak i pro ... bez ohledu co predtim bylo na pc zakoupeno
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
PC-maniak píše:ale samozrejme mluvim o ciste instalaci... upgrade mi smrdel na pc asi jen 40min nez sem stahl iso od mrkvosoftu na cistou instalacku
takova rada : po upgradu lze pak ciste nainstalovat jak W10 home tak i pro ... bez ohledu co predtim bylo na pc zakoupenovyzkouseno =) muj ntb byl jen s W8 home a ted vesele slape na cistejch W10 pro
Já při koupi PC jsem tam měl WIN8.1 a po upgrade tam mám WIN10 Home
Kdybych si chtěl stáhnout čistou instalačku WIN10 home nebo Pro ve formě iso tak kde na ni jít a jak je to z legálností myslím verzi PRO? díky
EDIT : radeji si ale dej home at pak nemusis preinstalovavat .. nemam tu instalaci tak dlouho tak buh vi jak to bude za mesic ze strany MS =)
https://www.microsoft.com/cs-cz/softwar ... /windows10
jeejda : k ntb mam W8 home(nebo jak se to jmenovalo proste ten zakladni bordel) a instalace pro nedelala problem je plne aktivovany ze strany MS.. takze klic z home musi ve W10 byt plany i pro verzi PRO jinak by to u MS neproslo
a asi uz dost o W10 at tu neni takovej OT bordel =)
EDIT2 : jeste prikladam odkaz kde se pise (cista instalace) ze upgrade neni nikdy nic moc vyhra =)
https://wmmania.cz/clanek/windows-10-ak ... d-licence/
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Jeejda píše:markoni: Ty máš co za verzi MPLABu, pořád tu 8.63, co je vidět na screenshotu?
Ano mám tu verzi 8.63 protože ji znám a podporuje MPLAB ICD2 - klon SCPD 2 viz příloha
- Přílohy
-
fotografie0160.jpg- (236.03 KiB) Staženo 172 x