Panasonic CQ-RPD112N - odzkoušení (code?) bez konektoru

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
wlezley

Panasonic CQ-RPD112N - odzkoušení (code?) bez konektoru

#1 Příspěvek od wlezley »

Neporadí mi někdo link na zapojení konektoru? Neodolal jsem na SD tak neznám minulost. Redukci na ISO bych i koupil, jen mi nesedí v nabídkách rozměry. Potřebuji 29x11 ten nabízí většinou poláci, u nás jsem našel "Panasonic II" u toho údaj 22,5x11. Možná je úplně k ničemu a vrátím ho do recyklace, ale je mi ho líto, takový krasavec ... Bojím se, že bude problém code, proto ho vyhodily ale možná jen neměl "dotykáč" a byl zařazen mezi nemoderní :-)
Hill
Administrátor

#2 Příspěvek od Hill »

U řady CQ se skutečně používá konektor 21,5 x 10,5 mm (vnitřní rozměr), vedle konektoru je ještě pojistka. Koukni na to, jestli to tak skutečně nemáš.
Toto zapojení by nesedlo?
dj_rizek

#3 Příspěvek od dj_rizek »

Napsals dobře ten typ, něco mi to označení říká ale pod tímhle označením Google nenajde nic.
Má odnímatelnej panel?
pepik9

#4 Příspěvek od pepik9 »

dj_rizek

#5 Příspěvek od dj_rizek »

Pokud je to ono,tak je mi jasný proč je mi povědomý, tohle rádio jsem si kupoval a mám ho pořád plně funkční v pracovním autě, to kod nechce a nehraje špatně.CD nepřeskakovalo ani ve rozdrkocaným fáčku a žere všechno.
Hill
Administrátor

#6 Příspěvek od Hill »

A můžeš oměřit konektor, případně vypsat identifikovatelný pinout? Počet pinů je totiž stejný, ale podle schématu neodpovídá číslování vývodů ani řadě CQ-RD1x4N, tedy ani CQ-C13xn.
(to "x" znamená jen barvu displeje, jinak nic)
wlezley

#7 Příspěvek od wlezley »

Hill má pravdu, opoměl jsem. Je tam pojistka ale vodorovně s piny. Pinů je 8 v řadě a mezi nima dělící plastová přepážka. A typ je opravdu CQ-RDP112N. Tento typ má výstup na ovládáni changeru, jestli to pomůže v identifikaci.
Hill
Administrátor

#8 Příspěvek od Hill »

To mají i CQ-RD1x3N.
On totiž vnější nf vstup nejde aktivovat, dokud není připojený měnič CD a nalezená alespoň jedna stopa na jednom disku. Proto se k tomu dodávají oblbovátory, například tyto Yatour, které se na datové sběrnici tváří jako originál měnič, a rádio Panasonic se s nimi začne bavit,jak digitálně, tak odblokuje analogový vstup a volba AUX je přístupná.

Ten ISO adaptér pro CQ RDP1..., co sháníš, existuje a je stejný pro více typů. To, že tady zrovna teď nemají, neznamená, že ho neseženeš jinde.
wlezley

#9 Příspěvek od wlezley »

Ahááá, tak jestli jsem dobře pochopil Hille, bez "oblbováku" to ani nerozjedu? To je patálie, jak zjistit, jestli není odpálený konec nebo totální smrt :-( Paradoxně ani ten adapter není rozměrově on, má 21,4, já potřebuji 29. Čert aby se v tom vyznal ... o cenách nemluvě - http://www.elektro-ivicic.cz/iso-kabel- ... 9/?cid=801
dj_rizek

#10 Příspěvek od dj_rizek »

Hill mluví o použití AUX kterej funguje s CD vekslem,radio a CD s tím nemá nic společného to funguje bez ničeho.

To je jako hroznej problém připojit to rádio na vyzkoušení bez originál konektoru?

Kolikrát když jsem potřeboval zapojit nějaký OEM rádio se speciálním konektorem napájel jsem ISO přímo na potřebný piny v zadu na rádiu a pak zablemcal,žádnej stres!

Ty budeš tak dlouho vymejšlet kraviny až mě donutíš najít krabici s návodem.
wlezley

#11 Příspěvek od wlezley »

řízku, to bych opravdu (ne)rád :-) Já bych to taky napájel, jen pořád nevím rozložení těch pinů. Stačí mi napájení + 2x repro, nic víc. Předem díky za případný stres ;-)
dj_rizek

#12 Příspěvek od dj_rizek »

Foceno stařičkou Nokii :D
Přílohy
Fotografie0912.jpg
(228.32 KiB) Staženo 155 x
Fotografie0911.jpg
(234.64 KiB) Staženo 167 x
Fotografie0910.jpg
(243.25 KiB) Staženo 168 x
Fotografie0909.jpg
(299.35 KiB) Staženo 168 x
cechpk

#13 Příspěvek od cechpk »

Mě se to nechce otevřít celkem by mne zajímalo jak rádio vypadá..
dj_rizek

#14 Příspěvek od dj_rizek »

No to už se mi znova do auta nechce, nevím jakej názor mají ostatní ale já do dnes nelituju že jsem ho koupil,sice tuner nic moc ale fakt to CD nemůžu vynachválit,na to že má naběháno 14let v autě a byla doba kdy běželo každej den cestou do práce i s práce funguje stále.V době kdy jsem ho kupoval si kamarádi kupovali Soňáky a Pioneery za o něco větší peníze a ono jim to v kárách skákalo :lol:
Bohužel jsem nikdy neprovozoval s měničem, ale zato audio výstup ano.
:D
dj_rizek

#15 Příspěvek od dj_rizek »

Odpovědět

Zpět na „Autorádia“