myčka Bosch
Moderátor: Moderátoři
myčka Bosch
- Přílohy
-
Fotografie0264_red.jpg- (146.21 KiB) Staženo 256 x
Je možné to čistit chemicky, nebo je potřeba to demontovat a mechanicky odstranit kámen a nečistoty? Je tam několik těsnění a mám strach, aby to nezačalo téct jinde.
- Přílohy
-
Fotografie0265_red.jpg- (10.88 KiB) Staženo 155 x
- Ivan_Ryger
- Bydliště: Jára Cimrman- "Uppsala, Uppsala,... tam jsem taky nebyl"
Pak nádobku vypusť (klidně do myčky), vypláchni vodou a vyřeš kámen nějakou kyselinou - octová, citrónová, sejrová, chlorovodíková, fosforečná (čistidla na hajzly, Coca-Cola, Pepsi).
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
NaOH dokáže odstranit z myčky různý zbytky jídla, tuky, ale nesmí ho bejt moc a nesmí se používat často, lecjakou gumu má tendenci naleptávat.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- dufisek007
plovák jsem vymontoval, rozebral a mechanicky vyčistil. Pomohlo to, voda při napouštění z něj již neteče.
Ještě mě napadá jedna věc. Když myčka fungovala, při napouštění se voda vypnula skokem. Před závadou docházelo k tomu, že při dosažení hladiny vypnula a za 1 sec zase začala napouštět, vypnula... a tak asi 5x. Potom začala téct z toho plováku. Nyní, po vyčištění plováku neteče, ale to cyklování zůstalo. Připadá mně to jako by se houpala hladina a než se ustálí, tak se to chová takto. Nemá někdo nějaký tip? Nebo to nechat být?