Felicie r.v.1993 centrální zamykání

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Felicie r.v.1993 centrální zamykání

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Na tomto autě přestalo fungovat centrální zamykání, je tam nějaká pojistka jen pro tento účel? když je tak kde se nachází? nebo může nefungovat ještě něco jiného ? díky za rychlou radu
Milan_F

#2 Příspěvek od Milan_F »

Central je jištěn pojistkou č. 16 (15A). Bejvá na ní pověšený ještě ostřikování světlometů. Většinou odcházeji motorky v servech. Je to drbačka, musí ven celej mechanizmus zámku a až pak jde servo vyndat ven. Pokud se dává zánovní servo, je vhodný ještě zkontrolovat mikrospínače v něm. Jednou chytal nějaký svody a auto se samo zamykalo.
Přílohy
Releová deska a pojistky.pdf
(85.46 KiB) Staženo 121 x
monterjirka

#3 Příspěvek od monterjirka »

měl jsem model 1996, stalo se mi, že praskla pojistka když se "zasekl" motor od odstřikovačů
Pod palubkou, "nad koleny spolujezdce" je panýlek s pojistkami a relátky, už se nepamatuji přesně která to byla.
Michal22

#4 Příspěvek od Michal22 »

Mě na Feldě blbnou motorky v předních dveřích , občas nesjedou. Spolehlivě fungují jen ve velkém horku :)
No a když jeden nesjede, tak se central občas dohádá, potom už nefunguje vůbec. Musím ručně zamáčknout špunty, zamknout dveře na obou stranách. Jakmile jsou všechny dole, tak se central zase vzbudí a funguje. Tak pokud nenajdeš vadnou pojistku, mohlo by to být třeba něco podobného jak u mě.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
keemo

#5 Příspěvek od keemo »

Jen takovy drobny offtopic-feli a rv 93?ja mam za to ze feli je 95 a vyse?
DELONG

#6 Příspěvek od DELONG »

markoni píše:Zdravím
Na tomto autě přestalo fungovat centrální zamykání, je tam nějaká pojistka jen pro tento účel? když je tak kde se nachází? nebo může nefungovat ještě něco jiného ? díky za rychlou radu

Alebo káblové svazky vo dverách .

Pozri na fóre skoda .
markoni
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od markoni »

Já se musím omluvit za mystifikaci rok výroby je 97 a po výměně pojistky podle nákresu co mi dál první kolega tak to funguje ale bohužel tři dveře ta strana od řidiče a dveře přední od spolujezdce zadní nikoliv.Tak jsem došel k názoru že příčinou odejití pojistky jsou právě ti dveře.Tak teď chci poradit nebo nastínit jestli je ta oprava náročná nebo co to vše obnáší nebo jestli to má cenu opravovat? díky

pro moderátora nebo admina : první upozornění na příspěvek mi dojde ale na další i když kliknu na odkaz v mailu ne.To mi dělá už delší dobu je tak nastavené nebo jak je to ?díky
denis15

#8 Příspěvek od denis15 »

Otevři dveře, nachystej si křížový šroubovák vetší velikosti a jeden obyčejný menší. Klika má krytku v místě kde se to točí-sundat a povolit. Madlo má kryt celý ten vrch-opatrně, ať si to nezlomíš, chce to zarvat. Pak už uvidíš tuším 3 velké šroubky. Po jejich demontáži sundáš madlo a tapec je na čudlíkách naražený na dveře, tedy tahat jeden po druhém. práce na 4 minuty, když to znáš. Pak uvidíš, co tam je špatně. To vše za předpokladu, že problém není mezi dveřma a sloupkem-zkontrolovat. Motorek universál stojí kolem kila.
BOBOBO

#9 Příspěvek od BOBOBO »

Jestli ti to nevadí , tak se na to vyprdni . Většinou vyhoří komutátor motoru a pak to vůbec nevede . A když budeš dávat univerzál , tak budeš muset dělat specdržák . Až by jsi případně kupoval jiný , tak vzadu jsou DVOUdrátové !!
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“