Už rostou...
Moderátor: Moderátoři
KUBO píše:Pred chvíľou som sa vrátil z Letohradu a som veľmi rád, že to dopadlo. Ďakujem Jezef za všetko.
Tos jel fakt těch cca 500 km tam a 500 km zpět do Letohradu zbírat houby?
Já jsem se byl kouknout dnes, a zase ani ťuk. Přitom doma v trávě máme stovky, no skoro úplně všude, těch malejch houbiček, co jsem tu už jednou psal.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Celeron píše:Tos jel fakt těch cca 500 km tam a 500 km zpět do Letohradu zbírat houby?![]()
Išiel som na víkend trocha vypnúť a huby bola čerešnička na torte. S Pepom máme dobrý kamarátsky vzťah. Spoznali sme sa cez Bastlírnu. V našom prípade platí, že internet spája ľudí a Bastlírna zvlášť. Tak lovu zdar a dúfam, že aj u nás konečne zaprší, lebo nás to zatiaľ obchádza.
Pozdravuje Vás Martin
kokun píše:Původně jsem měl v úmyslu jet na úplně opačnou stranu, než jsem nakonec jel.
Včera odpoledne jsem se náhodou ocitl v jedné chatové oblasti - mj. jedné z mých houbařských lokalit.
Jeden chatař (můj zákazník) potřeboval nainstalovat nový HD-čkový satelit, takže jsem se tam ocitnul neplánovaně.
Po rychlé instalaci jsme se synem alespoň na chvíli vklouzli do lesa - výsledek krátkého hledání je na snímku.
Dnes ráno jsem konečně vyrazil tam, co bylo v plánu původně už v PA - další foto.
Na letošních hřibech (hl. pravácích) se hodně "podepisují" slimáci. Asi jich hodně přežilo letošní mírnou zimu, tak se "pasou" na hřibech
- Přílohy
-
21.6.2016.jpg- Dnešní úlovky:
cca 20 (ohlodaných) praváků
talíř lišek
(masáky jsem už nebral) - (130.76 KiB) Staženo 36 x
-
20.6.2016.jpg- Výsledek krátkého hledání:
10 praváků
a 5 lišek - (114.22 KiB) Staženo 36 x
20160622_175723.jpg- (202.76 KiB) Staženo 41 x
Pozdravuje Vás Martin
- Přílohy
-
24.6.2016a.jpg- Jsou nádherné - ani je nevypisuju
- (127.27 KiB) Staženo 46 x
-
24.6.2016.jpg- Ke svátku? :-)))
- (120.54 KiB) Staženo 44 x
-
24.6.2016b.jpg- Tomu říkám houby (hřib borový - dnešní úlovek)!!! :-)))
- (71.92 KiB) Staženo 38 x
-
452994-top_foto1-m20az.jpg- Tomu říkáš houby? - dyť jsou to "babky" (ty mám na tom nejmenším talíři taky) :-(((
- (70.42 KiB) Staženo 37 x
- Přílohy
-
20160702_064544.jpg- (250.46 KiB) Staženo 38 x
Pozdravuje Vás Martin
Tak teď abys je tam chodil zalévat zalévací konvou
U nás taky už 12 dnů ani kapka - dneska tropy a déšť asi v nedohlednu.