Už rostou...

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
KUBO

#391 Příspěvek od KUBO »

Pred chvíľou som sa vrátil z Letohradu a som veľmi rád, že to dopadlo. Ďakujem Jezef za všetko.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Celeron

#392 Příspěvek od Celeron »

KUBO píše:Pred chvíľou som sa vrátil z Letohradu a som veľmi rád, že to dopadlo. Ďakujem Jezef za všetko.

Tos jel fakt těch cca 500 km tam a 500 km zpět do Letohradu zbírat houby? 8O :)

Já jsem se byl kouknout dnes, a zase ani ťuk. Přitom doma v trávě máme stovky, no skoro úplně všude, těch malejch houbiček, co jsem tu už jednou psal.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
KUBO

#393 Příspěvek od KUBO »

Celeron píše:Tos jel fakt těch cca 500 km tam a 500 km zpět do Letohradu zbírat houby? 8O :)

Išiel som na víkend trocha vypnúť a huby bola čerešnička na torte. S Pepom máme dobrý kamarátsky vzťah. Spoznali sme sa cez Bastlírnu. V našom prípade platí, že internet spája ľudí a Bastlírna zvlášť. Tak lovu zdar a dúfam, že aj u nás konečne zaprší, lebo nás to zatiaľ obchádza.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
kokun

#394 Příspěvek od kokun »

kokun píše:Původně jsem měl v úmyslu jet na úplně opačnou stranu, než jsem nakonec jel.

Včera odpoledne jsem se náhodou ocitl v jedné chatové oblasti - mj. jedné z mých houbařských lokalit.
Jeden chatař (můj zákazník) potřeboval nainstalovat nový HD-čkový satelit, takže jsem se tam ocitnul neplánovaně.
Po rychlé instalaci jsme se synem alespoň na chvíli vklouzli do lesa - výsledek krátkého hledání je na snímku.

Dnes ráno jsem konečně vyrazil tam, co bylo v plánu původně už v PA - další foto.

Na letošních hřibech (hl. pravácích) se hodně "podepisují" slimáci. Asi jich hodně přežilo letošní mírnou zimu, tak se "pasou" na hřibech :cry:
Přílohy
21.6.2016.jpg
Dnešní úlovky:
cca 20 (ohlodaných) praváků
talíř lišek
(masáky jsem už nebral)
(130.76 KiB) Staženo 36 x
20.6.2016.jpg
Výsledek krátkého hledání:
10 praváků
a 5 lišek
(114.22 KiB) Staženo 36 x
Honza - kokúň

#395 Příspěvek od KUBO »

Pekný úlovok Honzo.
Pozdravuje Vás Martin
konosuke

#396 Příspěvek od konosuke »

Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
KUBO

#397 Příspěvek od KUBO »

Tak mi nedalo a včera k večeru som sa vybral do lesa. Nedával som si veľké nádeje, lebo tu nepršalo a posledné dva dni je tu teplota 33°C. Po hodinovom hľadaní som našiel aspoň 4 baraňovky (trúdnik klobúčkatý, choroš oříš). Zobral som iba dve(na foto) a dve som nechal dorásť. Ich veľkosť svedčí o nedostatku vlahy.
Přílohy
20160622_175723.jpg
(202.76 KiB) Staženo 41 x
Pozdravuje Vás Martin
kokun

#398 Příspěvek od kokun »

Tak jsem si dnes ke svátku nadělil - njn, jenže jsem si je musel sám najít a nasbírat :lol: :
Přílohy
24.6.2016a.jpg
Jsou nádherné - ani je nevypisuju
(127.27 KiB) Staženo 46 x
24.6.2016.jpg
Ke svátku? :-)))
(120.54 KiB) Staženo 44 x
Honza - kokúň

#399 Příspěvek od kokun »

konosuke píše:https://www.novinky.cz/domaci/407309-kam-na-houby-v-hlubokych-udolich-rostou.html
Přílohy
24.6.2016b.jpg
Tomu říkám houby (hřib borový - dnešní úlovek)!!! :-)))
(71.92 KiB) Staženo 38 x
452994-top_foto1-m20az.jpg
Tomu říkáš houby? - dyť jsou to "babky" (ty mám na tom nejmenším talíři taky) :-(((
(70.42 KiB) Staženo 37 x
Honza - kokúň

#400 Příspěvek od KUBO »

Krásny úlovok. Všetko najlepšie :agree: :beer:
Pozdravuje Vás Martin
kokun

#401 Příspěvek od kokun »

Vďaka Martine :agree:
Honza - kokúň

#402 Příspěvek od Celeron »

Kurňa, dnes ráno jsem chtěl jít do lesa a místo toho jsem jel na chirurgii. Večer se mi nějak podařilo nakopnout nohu od stolu a mám naštíplej malíček. :oops: Napuchlý, při chůzi to bolí jako sviňa a do jinejch bot než pantoflí bez špičky se nevejdu. To na les moc není... Než se to srovná, tak houby uschnou....
Ach jo. :roll:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
KUBO

#403 Příspěvek od KUBO »

Tak skoré uzdravenie prajem. Huby boli, sú a budú, len mi tu nebudeme. Tie huby čo máš nájsť, tie nájdeš.
Pozdravuje Vás Martin
KUBO

#404 Příspěvek od KUBO »

Dneska som bol na brigáde v lese robiť prerezávku a v tej horúčave a suchu sa pošťastilo. Dve krásne plodnice trúdnika klobúčkatého.
Přílohy
20160702_064544.jpg
(250.46 KiB) Staženo 38 x
Pozdravuje Vás Martin
kokun

#405 Příspěvek od kokun »

Ahoj Martine.
Tak teď abys je tam chodil zalévat zalévací konvou :lol:

U nás taky už 12 dnů ani kapka - dneska tropy a déšť asi v nedohlednu.
Honza - kokúň

Zpět na „Nezařaditelné“