Ladění PSV u CB na autobusu
Moderátor: Moderátoři
http://www.shop3000.cz/anteny/706-midla ... er-14.html
Z vlastnej skúsenosti viem, že niekedy nešla anténa, ktorá bola určená na strechu, naladiť na držiaku zrkadla, alebo bolo nutné meniť dĺžku žiariča (prutu), aby sa dostala do rezonancie na CB pásme. Ale ani potom nešla väčšinou lepšie, ako anténa konštruovaná na zrkadlový držiak. Dokonca existovali aj antény dvojčatá, ktoré sa montovali vpravo aj vľavo na držiaky zrkadiel, údajne chodili ešte lepšie, ale ja som s nimi nikdy nerobil.
Taky to moh dostat rozkazem a vůbec to sám nemusel chtít. Uvažuj přeci trochu...cechpk píše:EKKAR píše:No, pokud to není jeho kára (bus) a asi ani jeho stanice, tak těch možností na výběr asi tazatel moc mít nebude....
Vzhledem k tomu že se pustil do montáže sám tak dostal důvěru majitele !!!
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:Taky to moh dostat rozkazem a vůbec to sám nemusel chtít. Uvažuj přeci trochu...cechpk píše:EKKAR píše:No, pokud to není jeho kára (bus) a asi ani jeho stanice, tak těch možností na výběr asi tazatel moc mít nebude....
Vzhledem k tomu že se pustil do montáže sám tak dostal důvěru majitele !!!
Taky možnost... ale Helios mi do celé věci vnesl světlo ..
PSV 9,5. Při přepnutí na měření výkonu to ukazovalo cca 4W
Brácha stál vedle s náklaďákem tak jsem si půjčil stejnou anténu a to samý.
Můj bus to není a ani bych jezdit nešel mě stačí C+E.
Dělám to jako melouch, protože brácha na tom place parku s autobusama a ty chlapy zná protože s nima jezdil na busech, potom šel na náklad.
V návodu je frázea si tak nějak: "pokud jste se rozhodli instalovat anténu do střechy....."