Jak najít správný ND dle VIN

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#16 Příspěvek od EKKAR »

Samotná diagnostika je k hovnu - je potřeba, aby její výsledky interpretoval DIAGNOSTIK, kterej má MOZEK a v něm potřebný VĚDOMOSTI - což bohužel není v žádným značkovým servisu a už vůbec ne u každý diagnostiky pravidlem. Převažujou "věštci" spojení s "měničema", kteří po náhledu výsledků z elektronický diagnostiky někde za rohem pomocí kávový sedliny nebo vnitřností mrtvýho psa vyvěští, co by to asi tak mohlo bejt a pak doporučí výměnu toho a onoho - a následně testujou, "jestli to bylo vono" ... A když "to není vono", tak se holt změní věštba a zkusí se vyměnit zase něco jinýho ... Přičemž zákoš to samozřejmě celý cáluje...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
dvorak

#17 Příspěvek od dvorak »

Znáš někoho takového ?
Standa99

#18 Příspěvek od Standa99 »

dvorak píše:... Ale jsem zas o něco chytřejší - ten přítel od Opla mi potvrdil, že já mám měněné ABS, správně musí být pro můj modelový rok označeno BK, ne EW - to je rok 2005. ...

Pokud jsi o výměně nevěděl, tak to auto je z bazaru? Tam bych to čekal a určitě to někdo nevyměnil za něco funkčního.
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
dvorak

#19 Příspěvek od dvorak »

Ano, je z bazaru.
TAKJAN

#20 Příspěvek od TAKJAN »

Ono odvzdušnit to po komplet rozdělání bez diag moc nejde. Je potřeba diag zapnout čerpadlo, prohýbat pístky.... Dělali jsme to ale jenom nuceným zapnutím relé čerpadla a šlo to taky.
EKKAR

#21 Příspěvek od EKKAR »

dvorak píše:Znáš někoho takového ?
Odkázal jsem tě na něj na předchozí stránce - napiš SZ uživateli GeorgeB . Z důvodu reklamy tady nebudu psát jeho občanský jméno a příjmení ani spojení na firmu. Pošle ti všecko sám, pokud uzná za vhodný tak učunit respektive pokud ti neporadí jinak.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
dvorak

#22 Příspěvek od dvorak »

To EKKER : Kontakt s GergemB navázán, vypadá to na září. Díky.
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“