A samozřejmě doplnit blokovací kondíky za "propojku" a "cívku-tlumivku".
VF zosilnovac 60MHz 24dB - preraza tranzistor
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A samozřejmě doplnit blokovací kondíky za "propojku" a "cívku-tlumivku".
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
http://www.teroz.cz/cs/zesilovace/pasmove. Tie boli na 12V, a niekoľkokrát som v nich tranzistory menil.
napajanie je stale na zaciatku trasy, napajane su maximalne 7 zosilnovace v rade.
Zosilnovace su montovane v kovovych skriniach na kovovych stlpch, zo zemou by teda problem nemal byt.
Vzdialenost od vzdusneho vedenia 230V je stale min 1.5m. Koax s napajanim je vedeny stale od zosilnovaca k zosilnovacu bez prerusenia. Pripojky su riesene samostatnym koaxom.
Ale je mi divne ze priamy smer to nikdy neschyta. Ci to staci odfiltrovat vstupna vyhybka pre priamy smer?
Tam, kde jsou problémy, bych přidal na modulu zpětného směru transil nebo 5W zenerku na 27V - např. to nebo to nebo tu
Jen pro ilustraci: na hypermarketu xxx (Havířov, 100 - 150 m od železnice) byl silnoproud uzemněný na jednom rohu, v místě přívodu. Na protilehlém rohu uzemnil jiný dodavatel rozvod UPS - a mezi PE (kolíky zásuvek) obou rozvodů bylo napětí cca 10V stř., které při průjezdu vlaku narůstalo až na 35V!
Cez napajanie by to asi vzalo aj druht trand. Vsade dookola kde to prclo su len rodinne domy. Ziaden pobliz trafostsnice
Stalo sa to stale na inom mieste. Zatial som este nemenil 2x na tom istom.
Zatial som skusil na zopar vlozit do napajania zenerku 5v a kondik na vyhladenie. Zatial drzia. Teda odvtedy este ziaden iny neprcol.