Myčka Bosch SMS69M02EU, chyba E09
Moderátor: Moderátoři
Ale to čerpadlo (které je spojeno se spirálou) slyšet je,ale do myčky vůbec nejde voda.
Takse spíše ptám jak je to uděláno.Co žene vodu do myčky? to čerpadlo,které je spojeno se spirálou? na stěnách myčky (zevnitř) se udělali jen kapičky vody.Spíš to jen prská tu vodu.
Zeptám se na pár věcí:
1.)co má za úkol ten konektor na té spirále (vedle těch fastonů) viz.fotka?
2.) jak je možné,že myčka nehlásí chybu ,když nejde ohřev.myčka nezahlásí chybu,ani když zavřu vodovodní kohout. (samozřejmě spirálu jsem měl odpojenou,když by náhodou se do ní pustil proud).
3.) má tato myčka variantu mytí nádobí bez ohřevu a potom s ohřevem.Anebo prostě za jakéhokoliv programu musí hřát.
Rozsvítí se nějaký symbol,když má myčka ohřívat?
doufám,že bude vadné jen relátko na té desce.
- Přílohy
-
P1050592.JPG- (102.95 KiB) Staženo 171 x
Ale cívky nemají zapojeny paralelně
EDIT: jen uvednu,myčka byla zkoušena bez tablety a bez nádobí.jen jestli ohřívá vodu
Akorát s novou bude problém.u této staré jsem to měl vymyšlené,tak jak sepne spirála (tak mi v podružném rozvaděči sepne stykač a rozepne bojlery co máme doma).jenže u této myčky jsem si vzal tu fázi pro stykač přímo ze spirály.U nové to nepůjde skrz záruku.
Vím,že existuje přednostní relé.
EDIT: pokud má někdo stejnou myčku a koupil by tu spirálu s tím čerpadlem,tak budu rád.Spirála ještě vchodu nebyla.
Zjistil jsem i co se stalo.proč chyběla ta dioda.atd..
zkoušeli to relátko.bylo zapájené v desce a na jeho cívku pustili z nějakého adaptéru 12v.Ovšem asi dali polaritu obráceně a ta dioda se prorazila.Možná že se jen přerušil ten spínací prvek co ovládá to relé
Ten programátor klidně nabídnu někomu,kdo si ho opraví.