Strom v ceste príjmu Wifi siete!
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Strom v ceste príjmu Wifi siete!
- tiktak1953
- Artaban001
když se zasáhne do koruny, tak ten strom se akorát zprasí. Většinou se odřezávají ty nejspodnější, proschlý větve. Ale do koruny "zhora" se nezasahuje - a taky kdo by to dělal. Sejmout strom kvůli wifi je škoda. To zkus raději přemístit anténu. Vyjde to levněji.
Nebo dej nech dát dvě spojený wifi antény na ten strom jako "pasívní retranslátor" a signál tak proženeš jakoby buď přes ten strom, nebo jej obejdeš. A vzhledem k tomu, že jde o pasívní systém, tak to nepotřebuje žádnou elektriku.
- tiktak1953
Tak jsem napsal dopis starostovi, že obec bude zodpovědná za škody a budu na ní vymáhat možná až statisícovou náhradu. Ani mě neodpověděl a půl roku se nic nedělo. Až po třetí písemný připonínce přijel chlap s plošinou a motorovkou od technických služeb a ten vršek směrem k nám uřízl. Dozvěděl jsem se od něho, že ho tam poslali "na černo" aby jsem "dál nevotravoval".
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- tiktak1953
Asi tak nějakArtaban001 píše:člověče, neříkej, že Ti jedna borovica, nebo smrk (nebo jedle?) cloní příjem wifi.
Nejlepší řešení,pokud tedy prokazatelně ten strom tlumí sinál tak signál zesílit.
Kdyby uřízly vršek stromu,což je prasečina tak se strom rozvidlí a pojede nahou.Tím si nepomůžeš.
- pocitujlasku
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA