Vtipy, vtipné články a odkazy (odděleno, uzamčeno)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#481 Příspěvek od forbidden »

Ještě tam chybí poutače na vyzkoušení plynový komory, aby byl zážitek autentickej. :) Když už chtějí ty emoce.
Majitel autobusu prostě jen dává lidem, co chtějí. Je úplně zbytečný se nad tím pozastavovat, evidentně to funguje a lidi jezdí. Stejně jako některý strany lákají voliče s IQ kolem bodu mrazu na guláš a pívo.
konosuke

#482 Příspěvek od konosuke »

hlupák rozdává větší hlupák nebere a pak rovnou k volbám, co mě ovšem pohoršuje to jsou bannery xichtů ODS kolem silnic, tuhle bandu nikdy více, Pankrác, kulka do palice
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#483 Příspěvek od forbidden »

Já bych reklamy na politiky a strany zakázal úplně. Lidi s jasným názorem to stejně nezviklá v rozhodnutí pro tu kterou stranu. Jen kvůli tomu, že uvidí nějakej xicht na billboardu a směšnej kec k tomu určitě názor nezmění.
No a s tím příslovím, na mě nefunguje. Pokud někým pohrdám, tak si od něj nic nevezmu ani zadarmo. Prostě se mi to příčí. Klidně budu v tomto případě hlupákem.
konosuke

#484 Příspěvek od konosuke »

to je otázka priorit a postojů, pro někoho jedno teplé jídlo, zadačo, hodnotou jest (pro mě ano, může bejt i z kuchyně komančů, na tom nesejde) a že víno krabičák ? mléko v papundeklu akceptuji všichni jo a náš byznysmen na sídlišti
tankuje ovocný víno do přinesených PET z coly
Naposledy upravil(a) konosuke dne 19 srp 2016, 11:58, celkem upraveno 1 x.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#485 Příspěvek od forbidden »

No jo, z tohoto pohledu se na to dívat moc neumím. Znáš to, sytý hladovému nevěří. :)
Mlíko je něco jinýho, dobrý vína se do krabic prostě nebalí. Ještě tak PETka, ale jedině, když si to v ní neseš od vinaře. A ještě nesmíš vypadat jako pražák. :D Bez urážek prosím, to je takovej folklór. :)
konosuke

#486 Příspěvek od konosuke »

nejsem vinař nýbrž pivař (to víš, ostravsko-karvinsko, horníci a oceláři...) ale pivo v PET to už je příliš i na mě akorát se nerozbije při pádu z kola či chůzi na kluzké vozovce, výhoda
radioelectrum

#487 Příspěvek od radioelectrum »

Já kdybych se dal do politiky tak bych si dal předvolební heslo
slibuji že vám nalžu a sobě nakradu pouze polovinu toho co moji předchůdci.

LHÁT A KRÁST
ušetříte 50%
konosuke

#488 Příspěvek od konosuke »

kleine wunder toto že 26 let po sametový pohromě je co ukrást v republice
PixelOrgy

#489 Příspěvek od PixelOrgy »

Je hezky si na vsem umet najit to hezky ze :-D

http://ekonomika.idnes.cz/osa-chce-peni ... 7_test_suj

I kdyz to asi nebylo mysleny jako vtip, docela dobre jsem se zasmal.

Musim rict, ze co se ceske sceny posledni dobou tyce (co jsem tak pochytil v radiu), tak bych ve spouste pripadu byl ochoten za dilo zaplatit, ale pod podminkou, ze dotycny uz nikdy zadny dalsi nevyda :-)
pocitujlasku

#490 Příspěvek od pocitujlasku »

forbidden píše:dobrý vína se do krabic prostě nebalí

No vidis, a nedavno nejaky znalec vina vravel, ze krabica je idealny obal pre vino. Je v tme, nedostane sa tam vzduch a lahsie sa archivuje v pivnici.
No vidis, a tak si sa bal
konosuke

#491 Příspěvek od konosuke »

no to jo, ale zas nemáš v zálohovaných flaškách rezervní kapitál na horší časy
Přílohy
záloha.jpg
(121.04 KiB) Staženo 37 x
Artaban001

#492 Příspěvek od Artaban001 »

PixelOrgy píše:Je hezky si na vsem umet najit to hezky ze :-D

http://ekonomika.idnes.cz/osa-chce-peni ... 7_test_suj

I kdyz to asi nebylo mysleny jako vtip, docela dobre jsem se zasmal.

Musim rict, ze co se ceske sceny posledni dobou tyce (co jsem tak pochytil v radiu), tak bych ve spouste pripadu byl ochoten za dilo zaplatit, ale pod podminkou, ze dotycny uz nikdy zadny dalsi nevyda :-)

Někdo by si měl na tuhle mafiánskou organizaci došlápnout. Za chvíli budou chtít paušální poplatek i za hlasivky, protože umí zpívat i "nelegální obsah". proboha, to lidstvo fakt už tak zdegenerovalo? (jen se bojím, že se najde nějakej uživatel, kterýho napadne, že bude muset platit každej Čech za to, že mluví česky)
PixelOrgy

#493 Příspěvek od PixelOrgy »

Jo presne, navic muj nazor je, ze hudebnik ma vydelat na koncertu, cdcko je jen takovy siditko, to by mel tak maximalne rozdavat na tom koncertu...

Pokud neumi zahrat zive, tak si moje penize nezaslouzi :-)
rnbw

#494 Příspěvek od rnbw »

Kludne moze aj na CD zarabat - ale na svojich. Nie na tych, co si kupim ja prazdne a napalim si tam data!
konosuke

#495 Příspěvek od konosuke »

jimirek píše:To máš na stolečku nebo jsi to vzal od podlahy? :lol:

nee, sbírám vratné láhve s baterkou v ruce po večerech z kontejnérů než nastoupí noční službu profesionální homeless ačkoli: v rámci lidské solidarity něco jim ponechám, na prostou obživu, kus salámu, zelenej sejra, plesnivej chleba, otlučrný jablko, nakřáplý vajičko, nakouslá tatranka, moc se hodí i mně v kuchyni, to zas jo, to jo
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“