Majitel autobusu prostě jen dává lidem, co chtějí. Je úplně zbytečný se nad tím pozastavovat, evidentně to funguje a lidi jezdí. Stejně jako některý strany lákají voliče s IQ kolem bodu mrazu na guláš a pívo.
Vtipy, vtipné články a odkazy (odděleno, uzamčeno)
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Majitel autobusu prostě jen dává lidem, co chtějí. Je úplně zbytečný se nad tím pozastavovat, evidentně to funguje a lidi jezdí. Stejně jako některý strany lákají voliče s IQ kolem bodu mrazu na guláš a pívo.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
No a s tím příslovím, na mě nefunguje. Pokud někým pohrdám, tak si od něj nic nevezmu ani zadarmo. Prostě se mi to příčí. Klidně budu v tomto případě hlupákem.
tankuje ovocný víno do přinesených PET z coly
- radioelectrum
http://ekonomika.idnes.cz/osa-chce-peni ... 7_test_suj
I kdyz to asi nebylo mysleny jako vtip, docela dobre jsem se zasmal.
Musim rict, ze co se ceske sceny posledni dobou tyce (co jsem tak pochytil v radiu), tak bych ve spouste pripadu byl ochoten za dilo zaplatit, ale pod podminkou, ze dotycny uz nikdy zadny dalsi nevyda
- pocitujlasku
- Přílohy
-
záloha.jpg- (121.04 KiB) Staženo 37 x
- Artaban001
PixelOrgy píše:Je hezky si na vsem umet najit to hezky ze
http://ekonomika.idnes.cz/osa-chce-peni ... 7_test_suj
I kdyz to asi nebylo mysleny jako vtip, docela dobre jsem se zasmal.
Musim rict, ze co se ceske sceny posledni dobou tyce (co jsem tak pochytil v radiu), tak bych ve spouste pripadu byl ochoten za dilo zaplatit, ale pod podminkou, ze dotycny uz nikdy zadny dalsi nevyda
Někdo by si měl na tuhle mafiánskou organizaci došlápnout. Za chvíli budou chtít paušální poplatek i za hlasivky, protože umí zpívat i "nelegální obsah". proboha, to lidstvo fakt už tak zdegenerovalo? (jen se bojím, že se najde nějakej uživatel, kterýho napadne, že bude muset platit každej Čech za to, že mluví česky)
jimirek píše:To máš na stolečku nebo jsi to vzal od podlahy?
nee, sbírám vratné láhve s baterkou v ruce po večerech z kontejnérů než nastoupí noční službu profesionální homeless ačkoli: v rámci lidské solidarity něco jim ponechám, na prostou obživu, kus salámu, zelenej sejra, plesnivej chleba, otlučrný jablko, nakřáplý vajičko, nakouslá tatranka, moc se hodí i mně v kuchyni, to zas jo, to jo